Google Pixel 4. Data lansării, preț, specificații, design. Când apare în România

Google Pixel 4. Data lansării, preț, specificații, design. Când apare în România

Google lucrează din greu la viitorul său smartphone de top, iar Google Pixel 4 ar trebui să vină cu câteva specificații interesante.

Google nu prea știe să țină secrete în legătură cu telefoanele sale. Pixel 3a a ajuns pe internet cu mult timp înainte de lansarea oficială, iar același lucru pare să fie cazul și pentru Pixel 4. Google chiar a publicat în iunie pe Twitter prima poză oficială cu noul Pixel. În imagine puteai vedea asamblul foto-video, iar descrierea a fost „Așteaptă să vezi ce poate face!”.

Ce fel de camere foto va avea Google Pixel 4

Google Pixel 4 poze neoficiale

Așadar, știm chiar de la sursă că Pixel 4 va fi primul telefon al gigantului american care va avea două camere foto pe spate. Primele informații indică faptul că telefonul va avea un senzor wide și unul zoom. Ar fi un ansamblu similar celui folosit de Apple în ultimii ani.

În partea din față vor fi tot două camere foto, însoțite de mai mulți senzori, ceea ce sugerează faptul că Google vrea să implementeze propriul sistem de autentificare facială precum cel regăsit pe iPhone. Un alt lucru care sugerează asta este lipsa unui senzor de amprentă de pe spate (sau poate Google implementează unul în ecran).

Compania renunță la ecranul decupat de pe Pixel 3, în favoarea unui design clasic, dar care vine cu tehnologie nouă. În partea de sus a telefonului ar putea fi ascuns și un senzor de detectare a gesturilor. Astfel, ai putea folosi telefonul fără să-l atingi. Probabil va fi ceva similar cu ceea ce am văzut pe LG G8.

Cât de performant va fi următorul smartphone Google

Vor exista două variante pentru acest model de telefon. Pixel 4 va avea un ecran de 5,6 inci sau de 5,8 inci, în timp ce Pixel 4 XL va avea un display cu diagonala de 6,2 inci sau 6,4 inci.  Este de așteptat ca telefonul Google Pixel 4 să aibă un Snapdragon 855, 6 sau 8 GB memorie RAM, un spațiu de stocare între 128 și 512 GB, însă fără mufă de căști și fără suport pentru un card de memorie microSD.

În mod tradițional, Google a lansat seria de smartphone-uri Pixel în toamna anului și este de așteptat ca Google Pixel 4 să fie anunțate la începutul lunii octombrie. Excepție a făcut seria de telefoane Pixel 3a, ce a fost lansată la începutul acestei veri.

În ceea ce privește costurile, nu am vești bune. Telefoanele Pixel s-au scumpit în fiecare an, iar Pixel 4 XL ar putea fi primul telefon al Google care să depășească borna de 1000 de euro. Totuși, vom vedea mai multe modele cu diferite obțiuni de RAM și spațiu de stocare la prețuri mai mici. Deci ar trebui să-l poți cumpăra din luna noiembrie la magazine precum eMAG, evoMAG sau Quickmobile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: