17 ian. 2019 | 08:40

Ghostbusters revine pe ecrane în 2020 și va continua povestea originală

ACTUALITATE
Ghostbusters revine pe ecrane în 2020 și va continua povestea originală

În funcție de vârsta ta, Ghostbusters s-ar putea să fie unul dintre filmele care ți-a marcat copilăria datorită umorului original și al efectelor speciale, iar în 2020 va avea parte de o continuare.

Cel mai recent Ghostbusters a ajuns pe marile ecrane în 2016. Respectiva iterație a avut în rolurile principale doar personaje feminine, în contrast cu distribuția originală formată doar din bărbați. Filmul cu pricina s-a bucurat de o serie de review-uri pozitive, dar încasările nu au fost neapărat spectaculoase. Din acest motiv, s-a renunțat la proiectul realizării unei continuări cu aceeași distribuție.

Asta nu înseamnă însă că Sony nu mai are încredere în respectiva franciză din portofoliu. În schimb, l-a angajat pe Jason Reitman să realizeze o continuare pentru pelicula Ghostbusters in 1984. Ca o notă de subsol interesantă, Ivan Reitman, tatăl lui Jasona regizat filmul original de acum 25 de ani.

Noul Ghostbusters planificat pentru lansare în 2020 va spune o poveste originală a cărei acțiune se va desfășura în același univers precum filmul din 1984. ”Acesta este următorul capitol din franciza originală. Nu este o reinventare completă. Ce s-a întâmplat în anii 80 rămâne în 80, iar asta se va întâmpla în prezent.” a declarat Reitman într-un interviu acordat publicației Entertainment Weekly.

Legat de noul film, nu se cunoaște însă un detaliu foarte important. Nu se știe dacă va reveni vreunul dintre actorii originali care mai sunt încă în viață: Bill Murray, Ernie Hudson sau Dan Aykroyd. Din păcate, Harold Ramis, al patrulea vânătăro de fantome din pelicula anilor 80 a murit în 2014. Conform unor zvonuri, rolurile principale vor fi deținute de patru adolescenți, două fete și doi băieți în această continuare.

Raportat la Ghostbusters din 2016, filmul ce va avea premiera în 2020 va ignora aventurile desfășurate în lung metrajul lui Paul Feig cu Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon și Leslie Jones în rolurile principale. În contextul în care foarte mulți fani nu au fost încântați de acea direcție a francizei, investiția producătorilor într-o altfel de continuare pare inspirată.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele