18 apr. 2016 | 14:22

Jocul Ghostbusters are o dată oficială de lansare și un nou trailer

VIDEO
Jocul Ghostbusters are o dată oficială de lansare și un nou trailer

Cei care sperau ca iminentul film de lung metraj Ghostbusters să fie ancorat într-un joc video, se pare că au noroc.

Unul dintre cele mai îndrăgite filme ale copilăriei noastre, Ghostbusters este reinventat complet în 2016. După o pauză de câteva zeci de ani, o nouă iterație a respectivei pelicule va ajunge pe marile ecrane în această vară cu o distribuție exclusiv feminină în rolurile principale. Deși a existat un anumit grad de reticență vizavi de respectiva decizie de distribuție, primul trailer a stârnit entuziasmul și curiozitatea fanilor mai mult decât se aștepta cineva.

În încercarea de a aduna și mai mulți bani de pe urma francizei, în aceeași perioadă în care filmul va fi la cinema, va fi lansat și un joc omonim. Cu alte cuvinte, fanii Ghostbusters se vor putea delecta și cu un joc cu același nume în această vară, cu condiția să se afle în posesia unei console next-gen sau PC cu Windows. Iminentul joc Ghostbusters va fi realizat de cei de la Activision, iar data lansării sale va coincide cu cea a filmului. Astfel, pe 15 iulie, îl veți putea achiziționa pentru Xbox One, PlayStation 4 sau de pe Steam.

În ceea ce privește povestea jocului, aceea se va desfășura după evenimentele din noul film. Jucătorii se vor afla în spatele unei echipe de vânători de fantome amatori cu scopul unic de a curăța New York-ul de fantome. Toate caracterele din echipă vor avea propria personalitate, stil de joc, puncte pro și contra. Aceste diferențe sunt menite să încurajeze realizarea de diferite strategii pe echipe, având în vedere că fiecare misiune poate fi terminată atât de unul singur, cât și în mod cooperativ cu până la patru prieteni.

Din păcate, momentan nu se cunosc prea multe elemente despre povestea din filmul Ghostbuster, cu excepția actorilor, dar probabil că va include un amalgam de glume și multe fantome.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele