Samsung Galaxy A9 Pro, lansat oficial: Ultimul gadget relevant, înainte de Galaxy S10

Samsung Galaxy A9 Pro, lansat oficial: Ultimul gadget relevant, înainte de Galaxy S10

În timp ce majoritatea pasionaților de tehnologie visează la telefonul fantastic care ar trebui să se lanseze luna viitoare, în loc de Galaxy S10, Samsung a lansat noul Galaxy A9 Pro. 

Samsung Galaxy S10 a fost subiectul multor speculații în ultimele luni și, cel mai probabil, zvonurile nu se vor opri nici măcar în ziua lansării. Trecând însă peste acest detaliu, sud coreenii tocmai au anunțat versiunea pentru 2019 a Samsung Galaxy A9 Pro.

Deși are trei camere în loc de cele patru pe care le găsești pe spatele Galaxy A9, producătorul a optat pentru utilizarea sufixului Pro. Nu este exclus să facă poze mai bune sau să fie un pic mai sprinten, dar aceste particularități nu le vom afla decât în urma unui review.

La capitolul detalii evidente, diferența majoră dintre Galaxy A9 și Galaxy A9 Pro are legătură cu micșorarea semnificativă a ramelor. Marginile ecranului de 6,4 inci cu un raport de aspect de 19,5:9 sunt semnificativ mai mici la terminalul lansat în urmă cu câteva zile și s-a optat pentru incorporarea camerei frontale sub forma unei perforații în ecran. Cel mai probabil, această particularitate se va regăsi și pe partea din față a iminentului Galaxy S10.

În privința specificațiilor tehnice, nu se cunoaște procesorul, dar știm că noul Galaxy A9 Pro va avea 6GB RAM, o cantitate de memorie internă egală cu 128GB și un acumulator mai mult decât decent egal cu 3400 mAh. Cele trei camere principale de pe spatele aparatului vor fi de 24 megapixeli cea principală, de 10 megapixeli camera pentru zoom și 5 megapixeli cea pentru faciltiarea fotografiilor în mod portret. Camera frontală va facilita selfie-uri la o rezoluție de 24 de megapixeli.

Prețul de achiziție pentru Samsung Galaxy A9 Pro se estimează că va fi de aproximativ 535 de dolari, deși, în prima etapă de propagare, se va comercializa doar în Coreea de Sud.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: