Gadgetul care te scapă de vicii prin electroșocuri: se vinde ca pâinea caldă pe Amazon și funcționează

Gadgetul care te scapă de vicii prin electroșocuri: se vinde ca pâinea caldă pe Amazon și funcționează

Poate părea absurd că un astfel de gadget funcționează, dar brățara cu electroșocuri care te scapă vicii și te face mai eficient se bazează pe niște principii mai vechi de 100 de ani.

Indiferent cât de echilibrat ești ca personalitate și cât de sănătos pari la prima vedere, suma viciilor e mereu constantă. Indiferent dacă îți place să mănânci chipsuri sau nu te poți opri din cumpărat încălțăminte, întotdeauna vor exista niște probleme comportamentale pe care nu le poți rezolva ușor. Pentru unii, poate fi vorba doar de faptul că nu reușesc să se trezească dimineața fără eforturi supraomenești.

Un gadget aparent banal își propune să te scape de vicii printr-un mecanism inspirat din câinele lui Pavlov. Acesta le rezolvă pe toate. Te ajută să fii mai matinal, să cheltui mai puțin, să mănânci mai puțin fast food și nu numai. Pentru a-și atinge scopul, te electrocutează. Șocul nu este teribil și poate fi ajustat cu ușurință. În același timp, este deranjant și te ajută să asociezi mental bucuria cinelor târzi cu disconfortul unor electroșocuri, până când, imaginea unui buger de la Mac devine sinonimă cu respectivele șocuri.

Foarte mulți cumpărători de pe Amazon și-au exprimat deja entuziasmul în privința eficienței gadgetului Pavlok 2. În plus, nu te ajută doar în cazul unor vicii mai abstracte, precum cheltuieli necontrolate sau prânzui de la KFC și Mac. Dacă obișnuiești să-ți rozi unghiile sau să fumezi, ai mari șanse să reușești să te vindeci prin câteva șocuri pe care le primești de fiecare dată când duci mâna la gură. Amazon-pavlok-shock-5

Conform creatorului, Pavlok 2 lucrează la nivelul creierului reptilian, interacționează cu deprinderile tale fundamentale, prin asocierea de șocuri electrice unor activități care, în alte condiții, te-ar entuziasma. În privința specificațiilor, bateria este suficientă pentru aproximativ 150 de șocuri electrice și se poate încărca fără probleme de la USB. Prețul de 200 de dolari poate părea destul de mare la prima vedere, dar dacă ai întârziat de câteva ori la muncă în ultimul an și riști să-ți pierzi jobul, s-ar putea să-și justifice valoarea doar din remedierea acestei probleme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: