Cea mai tare funcție a Photoshop ajunge și pe After Effects

Cea mai tare funcție a Photoshop ajunge și pe After Effects

Una dintre cele mai bune funcții ale lui Adobe Photoshop ajunge în Adobe After Effects și editorii video pot respira ușurați.

Adobe After Effetcs este un program pe care orice editor video l-a folosit și care este util pentru a transforma un material brut într-un clip video excelent. After Effects nu este perfect și anumite funcții îi lipsesc. Totuși, cei de la Adobe aduc una dintre cele mai tari funcții de pe Photoshop chiar în programul pentru efecte video.

Adober After Effects a primit puterea lui Photoshop și în viitor vei putea folosi magia funcției de content-aware a lui Photoshop în clipuri video. Funcția îți va permite să scoți obiecte nedorite din clipuri și folosește algoritmul Adobe Sensei pentru a înlocui procesul obositor de a edita un video cadru cu cadru.

Funcția Adobe se apropie de un act de magie

Dacă folosești content-aware fill în Photoshop atunci știi că astfel poți să înlocuiești obiecte și persoane nedorite dintr-o imagine, iar spațiul acela este înlocuit cu elemente din mediul înconjurător. Ceea ce este impresionant la acestă funcție în After Effects este că poate urmări automat mișcarea unor obiecte într-o scenă și poate înlocui automat pixelii care lipsesc.

Funcția a fost prezentantă pentru prima dată în cadrul evenimentului Adobe Sneaks în 2017, sub numele de Project Cloack, o unealtă experimentală. Acum, content-aware fill este disponibil abonaților Creative Cloud și va fi foarte utilă pentru cei care trebuie să scoată elemente ce nu-și au locul într-o imagine: microfoane, fire de care sunt legați actorii atunci când execută acrobații.

Cu siguranță, va fi o funcție care va fi apreciată de toți cei care lucrează în industria filmului și le va face viața infinit mai ușoară. Asta dacă software-ul funcționează cum spun cei de la Adobe. Vom vedea destul de curând, când tot mai mulți editori vor utiliza funcția.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Verge