Fortnite va găzdui un concert adevărat, iar potențialul este enorm

Fortnite va găzdui un concert adevărat, iar potențialul este enorm

Fortnite va găzdui un concert live cu Marshmello în acest weekend în locația virtuală Pleasant Park. Acesta este primul eveniment de acest fel dintr-un joc.

Este foarte probabil să nu fi auzit niciodată de Marshmello și să nu ai o afinitate pentru muzica sa EDM. Acest detaliu contează însă mai puțin, iar inițiativa celor de la Epic Games este lăudabilă din mai multe puncte de vedere. În plus, reprezintă o mostră pentru viitorul divertismentului în format digital.

De curând, oficialii Netflix s-au aruncat la a afirma că se află în competiție cu Fortnite, mai mult decât cu HBO sau alte servicii de streaming. În acel context, afirmația a părut un pic ciudată, dar nu au trecut nici câteva săptămâni, iar Fortnite a ajuns să găzduiască primul său concert, pe lângă sesiunii tensionate de gaming.

Concertul cu Marshmello se anunță a fi unul destul de spectaculos, iar potențialul pentru practici similare pe viitor este enorm. Nu este exclus ca peste câteva luni sau un an să intri în Fortnite pentru a te uita la un film cu prietenii. Concertul se va desfășura pe terenul de fotbal american Pleasant Park, ce poate fi văzut în captura de ecran de mai jos.

Ca să înțelegi importanța concertului pentru artistul din spate, este suficient să arunci o privire pe pagina sa web cu evenimente. Concertul din Pleasant Park este listat în aceeași manieră precum orice altă locație reală. Până și dacă te deplasezi până la scena iminentul eveniment din joc, vei vedea că se fac pregătiri cu instalații de lumini, boxe și nu numai, la fel ca în cazul unui concert ”adevărat”.

Dacă vrei să vezi primul concert dintr-un joc video, vei fi nevoit să accesezi un nou mod de joc care va fi disponibil pentru o perioadă de timp limitată – Limited Time Mode (LTM). E intitulat Party at Pleasant Park și va fi disponibil sâmbătă, 2 februarie la ora 21:00 – ora României. Pentru ca experiența să fie completă, după acest eveniment, vor exista o serie de obiecte și skin-uri in-game legate de Marshmello, inclusiv mișcări specifice artistului sub formă de dansuri.

Fortnite

Citește și: