Fitbit a lansat cea mai ieftină brățară de fitness a sa, dar nu o poți cumpăra

Fitbit a lansat cea mai ieftină brățară de fitness a sa, dar nu o poți cumpăra

Fitbit a lansat cea mai ieftină brățară de fitness din portofoliu, dar tu nu o poți cumpăra. Fitbit Inspire este noul produs al companiei care operează și în România.

Inspire este o brățară inteligentă dedicată segmentului corporate, iar planul este ca această brățară să fie vândută în cantități mari către companiile care vor ca angajațiilor lor să fie mai activi, dar și pentru furnizorii de asigurări de sănătate care vor monitorizeze clienții.

Fitbit Inspire are funcțiile de bază ale unei brățări de fitness: urmărirea activității, a pașilor, monitorizarea somnului, alerte, monitorizarea caloriilor arse etc.

De asemenea, brățara este rezistent la apă (până la 50 de metri), promite o autonomie a bateriei de până la cinci zile și este disponibil în mai multe culori.

Există și o versiune mai avansată numită Inspire HR cu ajutorul căruia poți monitoriza pulsul, poți vedea evoluția somnului, ai exerciții fizice, poți să vezi ritmul de antrenament și distanța parcursă.

Nu există un preț nici pentru Inspire, nici pentru Inspire HR pentru că nu le vei putea cumpăra, dar reprezentanții companiei spun că brățara este cea mai ieftină din portofoliu.

Mișcarea este una inteligentă deoarece piața de produse purtabile este dominată de Apple Watch pe segmentul high-end, iar pe segmentul low-end producătorii chinezi precum Xiaomi oferă brățări și ceasuri inteligente la prețuri mici.

James Park, CEO Fitbit, a declarat că venitul companiei devine din ce în ce mai dependent de segmentul de business. Potrivit lui, compania are 6,8 milioane de utilizatori ce s-au înscris în programe de wellness care folosesc produse Fitbit.

Fitbit Inspire nu este la fel de avansat ca Fitbit Versa, smartwatch-ul companiei și cel mai bine vândut produs cu peste un milion de unități livrate în mai puțin de două luni, însă ar putea fi util pentru persoanele care vor să facă mai mult sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: