Un nou film Matrix este în producție, spre uimirea tuturor

Un nou film Matrix este în producție, spre uimirea tuturor

Sequel-urile și remake-urile sunt la ordinea zilei la Hollywood. Mai nou, se aude că un nou film Matrix este în proces de producție.

Regizorul filmului „John Wick: Chapter 3”, Chad Stahelski, a spus că frații Wachowski lucrează la un nou film în seria Matrix. Zvonurile unui nou film Matrix au existat de câțiva ani. Spre exemplu, în 2017, The Hollywood Reporter a sugerat acest lucru.

Stahelski a spus pentru Yahoo! Movies nu doar că un nou film Matrix se află în producție, ci și că frații Wachowski se află în fruntea continuării celor trei filme anterioare. „Sunt super fericit că frații Wachowski nu doar că fac un film Matrix, ci extind ceea ce noi toți am iubit, și dacă este oricât de aproape de nivelul a ceea ce au făcut deja, nu ar fi nevoie de mai mult de un telefon în care să spună [că au nevoie de un cascador] și probabil m-aș duce și [m-aș lăsa] lovit de o mașină”, a zis Stahelski.

Cu toate astea, un purtător de cuvânt al lui Stahelski a spus că acest citat nu este tocmai corect, pe motiv că regizorul nu a zis că frații Wachowksi fac un nou film Matrix, ci că dacă ar face, acestuia i-ar face plăcere să facă parte din el.

Primul film Matrix a apărut în urmă cu 20 de ani. De atunci, au apărut și două sequel-uri, „The Matrix: Reloaded” și „The Matrix: Revolutions”. Acesta din urmă a lăsat deschisă ușa către viitoare posibile povești în care umanitatea și mașinăriile se luptă. Mai exact, orice sequel ar putea explora tensiunea din lumea post-„The Matrix: Revolutions”. Ideal ar fi ca frații Wachowski să fie cei care regizează și următorul film – dacă acesta chiar se va face – dacă luăm în considerare cu câtă măiestrie au creat și adus la viață pe ecran lumea Matrix.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Verge