26 iul. 2019 | 13:30

Cât de ciudat e filmul horror făcut de solistul Limp Bizkit cu John Travolta

ACTUALITATE
Cât de ciudat e filmul horror făcut de solistul Limp Bizkit cu John Travolta

Filmul realizat de Fred Durst, solistul Limp Bizkit, și cu John Travolta în rolul principal este unul dintre cele mai ciudate pe care o să le vezi anul acesta.

Da, se pare că solistul formației rock Limp Bizkit, ce recent a cântat la Electric Castle, are afinități pentru film și s-a apucat de regizat lungmetraje. Cântărețul a mai realizat clipuri în trecut, chiar și pentru Limp Bizkit, însă The Fanatic este primul lungmetraj, un horror în care joacă John Travolta.

Fosta vedetă din Pulp Fiction trece printr-o perioadă ciudată și se pare că preferă să joace roluri bizare în ultima vreme. După ce a interepretat rolul lui John Gotti și Robert Shapiro, Travolta interpretează rolul unui fan numit Mousse ce depășește limitele cu vedeta sa favorită.

The Fanatic pare un film horror mult prea ciudat

Din trailer este evident că filmul nu abundă de originalitate: îl vedem pe Travolta cum vrea și el un autograf de la vedeta lui favorită, apoi se duce la el acasă și, în ultima instanță, vedem vedeta legată de pat și pe Travolta zicând „nu voiam decât un autograf”. E clară evoluția poveștii și mai rămâne de stabilit cum alege Fred Durst să încheie scenariul (scapă vedeta? este pedepsit Mousse?)

Totuși, este posibil să vrei să vezi filmul asta doar pentru cât de ciudat este: vedeta pe nume Hunter Dunbar e un actor care a jucat într-un film „Space Vampires”, dar e și autor și, într-un mod ciudat, are multe jucării sexuale în casa sa, iar la un moment dat apare în cadru și o păpușă voodoo făcută din unt. Nebunie!

Scenariul este realizat de Fred Durst, alături de un anume Dave Bekerman, iar din distrubuție mai fac parte actori necunoscuți ca Devon Sawa, Ana Golja și Jacob Grodnik. John Travolta a mai lansat alte două filme anul acesta (The Poison Rose și Trading Paint), dar niciunul nu a fost un hit nici la box office, dar nici în ochii criticilor.

Filmul The Fanatic se lansează în cinematografe pe 30 august în SUA. Nu știu dacă ajunge și la noi, dar sigur o să-l găsești pe torrente.