Facebook te ajută să te combini mai ușor cu tipele din lista ta

Facebook te ajută să te combini mai ușor cu tipele din lista ta

În trecut aveai acel „poke” pe Facebook. În viitor vei putea să înștiințezi prietenii din grupul tău că ești interesat să fiți mai mult decât prieteni.

Acestă nouă funcție se numește „Secret Crush” și le va permite utilizatorilor înscriși în Facebook Dating să-și manifeste interesul pentru nouă prieteni din listă.

Mai departe, persoanele din lista ta vor primi o notificare că cineva este interesat de ei (asta dacă sunt înscriși în Facebook Dating). Nu o să te dea de gol și doar dacă și acea persoană își manifestă interesul pentru tine atunci veți ști amândoi cum stă treaba și puteți conversa.

Nu este nimic nou și dacă ai încercat diferitele aplicații de dating ca Tinder, OkCupid sau Bumble, atunci știi cum ar trebui să funcționeze acest „secret crush”.

Avantajul Facebook asupra aplicațiilor de dating este că îți dă posibilitatea să flirtezi cu persoanele pe care ai putea să le cunoști în viața reală (prieteni, colegi, cunoștiințe etc), spre deosebire de Tinder care te cuplează doar cu străini.

Facebook  intră în lumea datingului

Cei de la Facebook spun că dacă iubirea ta nu este împărtășită și de cealaltă persoană atunci totul va rămâne un secret. Asta dacă mai ai încredere în Facebook să-ți păstreze datele private departe de ochii străinilor.

De asemenea, Facebook nu ar colecta informații din „Secret Crush” pentru reclame sau advertising. Așa că dacă adaugi în listă o fost colegă de liceu nu o să însemne că o să vezi tot timpul poze cu ea în newsfeed.

„Toată activitatea care are loc pe Facebook Dating va rămâne în Facebook Dating și nu va fi distribuită în exterior”, spune un reprezentant al rețelei sociale.

Dar cum rămâne cu distribuirea informațiilor în interiorul companiei?

„Secret Crush” este disponibil acum în țările unde există deja Facebook Dating: Columbia, Canada, Thailanda, Argentina și Mexic. Funcția va ajunge în curând și în: Filipine, Vietnam, Singapore, Malaezia, Laos, Brazilia, Peru, Chile, Bolivia, Ecuador, Paraguay, Uruguay, Guyana și Surinam.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Wired
Etichete: