Facebook primește o actualizare importantă pentru amatorii de Stories

Facebook primește o actualizare importantă pentru amatorii de Stories

Printre altele, popularitatea Facebook este alimentată de actualizările constante de care se bucură aplicația de mobil și tocmai a fost anunțat un nou update.

Totul a plecat de la Instagram. Popularitatea funcției Stories în Instagram a fost atât de mare, încât Facebook a decis să o integreze, într-o formă sau alta, în toate aplicațiile din portofoliu. În WhatsApp nu o folosește foarte multe lume și nici în aplicația principală Facebook nu face valuri foarte mari, dar echipa din spatele celei mai populare rețele sociale și-a propus să schimbe asta.

În principiu, este destul de greu să forțezi utilizatorii să adopte o nouă funcție in-app, dar asta nu înseamnă că nu merită să încerci. În acest sens, cei de la Facebook îți permit de acum să partajezi evenimente în Stories.

Deși s-a confirmat în numeroase rânduri faptul că utilizatorii tineri au migrat de pe Facebook pe Instagram în număr foarte mare în ultima perioadă, organizarea de evenimente continuă să fie un gest pe care internauții îl fac pe Facebook. Din acest motiv, transpunerea accesului la evenimente în mai multe colțuri ale platformei s-ar putea să fie benefică pentru utilizatori și Facebook.

Printr-un comunicat oficial, cei de la Facebook au anunțat că vor iniția un test prin care să ofere utilizatorilor un nou mijloc de a partaja evenimentele de care sunt interesați. Prin postarea evenimentelor în Stories, ar trebui să-ți fie mai ușor să atragi atenția prietenilor în privința planurilor tale din lumea reală. Vei putea să te organizezi mai ușor și să coordonezi întâlniri.

Înainte să ajungă la marea masă a utilizatorilor de Facebook, noua funcție va fi disponibilă pentru utilizatorii din Statele Unite, Brazilia și Mexic, indiferent dacă folosesc un iPhone sau Android. În funcție de feedback, nu ar trebui să dureze foarte mult până când funcția va fi disponibilă pentru persoanele din fiecare colț al mapamondului.

Pentru a fi mai relevante și utile, postările cu evenimente din Stories vor avea o serie de stickere personalizate cu care vei putea interacționa și care vor funcționa ca scurtături către detaliile despre planurile tale viitoare. Direct din Story, îți vei putea manifesta interesul printr-un tap pe Interested sau te vei putea angaja că vei merge la un eveniment alegând Going.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: