12 iul. 2019 | 09:51

Fratele lui Pablo Escobar îl acuză pe Musk că i-a furat ideea pentru o invenție

ACTUALITATE
Fratele lui Pablo Escobar îl acuză pe Musk că i-a furat ideea pentru o invenție
CCN

Roberto Escobar, fratele celebrului Pablo Escobar, îl acuză pe Elon Musk că i-a furat ideea pentru o invenție care i-a dus americanului milioane de dolari.

Un inginer asociat al lui Elon Musk ar fi vizitat sediul afacerii lui Roberto Escobar cândva în vara lui 2017. În acel timp, Escobar ar fi discutat cu inginerul să creeze un „aruncător de flăcări de jucărie”.

Se pare că discuțiile nu au mai avansat. De aceea Escobar a rămas șocat când The Boring Company a anunțat că dezvoltă un aruncător de flăcări în ianuarie 2018. Se pare că fratele fostului traficant de droguri este foarte supărat și consideră să dea inginerul/compania în judecată.

Acum este foarte puțin probabil ca Escobar să aibă de câștigat. Până la urmă, dacă nu sunt dovezi, disputa se va rezuma la opinia lui versus opinia inginerului.

Aruncătorul de flăcări al lui Musk nu este chiar un aruncător de flăcări, iar numele „Not a Flamethrower” sugerează acest lucru. Dispozitivul a fost realizat în ediție limitată (20.000 de unități) și s-a vândut fiecare cu 500 de dolari. Adică Elon Musk a obținut 10 milioane de dolari, dintr-un foc, am putea spune.

Escobar vinde pe site aruncător de flăcări, cărți și tricouri

Totuși, dacă vrei un asemenea produs poți să cumperi unul chiar de la Escobar. Da, are și el unul de vânzare și costă doar 250 de dolari, redus de la 500 de dolari. Arată la fel ca dispozitivul lui Musk și probabil funcționează similar.

„Vreau ca oamenii să poată să ardă bani, la fel ca mine și Pablo. Cred că am ars câteva miliarde de dolari de-a lungul anilor. Escobar Inc. Flamethrower se va vinde foarte repede”, a spus el.

Totuși, se pare că oamenii care vor să ardă bani apreciază și reducerile.

Elon Musk a răspuns acuzațiilor spunând că „nu este un aruncător de flăcări”. Roberto Escobar spune că Musk a furat de la el, însă e pregătit să-l ierte „pentru 100 de milioane de dolari. Acțiuni la Tesla sau bani cash. Voi câștiga în instanță. Când tu erai un bebeluș, eu conduceam lumea. Ai făcut și tu câteva miliarde de dolari, dar asta făceam eu în două săptămâni bune. Hai să rezolvăm treaba ca între bărbați. Trimite-mi acțiuni Tesla„.