25 nov. 2019 | 12:16

Elon Musk îți arată cum ar fi trebuit să reacționeze geamurile de pe Tesla Cybertruck la evenimentul de lansare

ACTUALITATE
Elon Musk îți arată cum ar fi trebuit să reacționeze geamurile de pe Tesla Cybertruck la evenimentul de lansare

Elon Musk vrea să treci peste incidentul de la lansarea Tesla Cybertruck și-ți arată cum ar fi trebuit să meargă, de fapt, testul de la evenimentul de lansare.

Tesla a lansat joi, 21 noiembrie, primul pick-up electric al companiei. Reacțiile au fost foarte controversate, în primul rând în ceea ce privește design-ul mașinii, care a stârnit o serie de glume și meme-uri pe internet. Unora le-a plăcut, altora mai puțin. Totuși, în cadrul evenimentului a existat un incident la care Elon Musk nu se aștepta.

Teoretic, Tesla Cybertruck este una extrem de rezistentă. Este fabricată din oțel laminat la rece, iar geamurile sale sunt din sticlă blindată. În teorie, acestea ar trebui să reziste la gloanțe de 9 mm. Ca să-i demonstreze rezistența, Elon Musk l-a invitat pe designerul șef Tesla să arunce o bilă de metal în geamurile mașinii. Lucrurile n-au mers așa cum se așteptau cei doi, iar sticla s-a crăpat în mod vizibil. De două ori.

Poți vedea momentul aici:

Elon Musk îți arată că Tesla Cybertruck este, de fapt, foarte rezistentă

Totuși, CEO-ul companiei a postat pe Twitter un videoclip dinaintea lansării oficiale, în care geamurile mașinii trec de această dată testul de rezistență cu bila de metal.

 

„Franz aruncă mingea de oțel spre fereastra Cybertruck chiar înainte de lansare. Pare că avem câteva îmbunătățiri de făcut înainte de producție haha”, a postat Elon Musk pe Twitter.

Poate asta te convinge că geamurile mașinii sunt, de fapt, rezistente.

Tesla Cybertruck vine în trei versiuni. Versiunile cu unul și două motoare vor intra în producție la sfârșitul anului 2021. Tesla preconziează că producția versiunii tri motor, cea mai puternică, va începe mai târziu, la sfârșitul anului 2022.