Valve lansează un nou joc Dota. Poate fi jucat pe PC, Android sau iOS

Valve lansează un nou joc Dota. Poate fi jucat pe PC, Android sau iOS

La mai puțin de o lună distanță după ce a fost dezvăluit, Dota Underlords, noul joc Valve, este disponibil pe Steam, Android și iOS.

Dota Underlords este varianta Valve la modul popular numit Dota Auto Chess și este un joc de strategie pe turnuri în care fiecare jucător își dezvoltă o echipă formată din eroi din universul jocului, iar obiectivul este să-i învingi pe toți. Ai putea să crezi că este o combinație dintre Dota 2 și un joc de șah.

În Underlords nu te lupți efectiv deoarece luptele se duc automat. Slujba ta este să alegi eroii potriviți, să-i echipezi cu itemele necesare și să ai noroc la cărți. Spune de noroc pentru că poți cumpăra un erou doar dintr-un număr dat, iar atunci când primești trei de același fel, eroul crește în nivel și devine mai puternic.

Ultimul spinoff al Dota 2, Artifact, nu s-a bucurat de prea mult succes, dar Underlords pare să fie pe placul fanilor. Până acum, doar deținătorii de Battle Pass aveau acces la joc, dar de astăzi oricine îl poate încerca și-l găsește pe Steam, pe Android și pe iOS.

Dota Underlords, pentru fanii Dota 2 cu puțin timp la dispoziție

Interesant este că jocul suportă cross-play, așa că poți să începi un meci pe telefon și să-l termini pe PC. Planul este să rămână în „early access” pentru câteva luni apoi se va lansa oficial cu mai multe personaje, mod de joc ranked și cu schimbări sezoniere.

Acest nou gen de joc devine din ce în ce mai popular, iar dacă ești fan League of Legends atunci ai motive de bucurie. Riot Games lansează Teamfight Tactics, similar cu Underlords, iar pe mobile mai există un alt joc similar numit Auto Chess.

Dota Underlords mi se pare interesant și cred că va deveni o alternativă viabilă pentru cei care sunt fani Dota 2, dar nu mai au timp și energia necesară pentru MOBA.

Etichete: