Digi | RCS-RDS revine cu telefoane la zero lei: cum poți să le obții

Digi | RCS-RDS revine cu telefoane la zero lei: cum poți să le obții
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
13:14 11.12.2019

Grupul Digi | RCS-RDS se bucură de popularitate mare când vine vorba de portări. Tocmai de aceea acum mai vine cu o ofertă specială pentru cei care vor să schimbe operatorul. Promisiunea e că dă telefoane la zero lei, cumpărate în rate.

Digi | RCS-RDS vrea să încheie anul în forță și are o campanie – denumită „Portări fericite!” – prin care poți să iei telefoane cu zero lei avans și-o rată lunară. Sunt modele de la diverse branduri, cum ar fi Nokia, Huawei sau Samsung. E și Motorola pe listă, de asemenea.

Abonamentul pe care îl poți lua de la Digi | RCS-RDS este unul de cinci euro pe lună, denumit Optim Nelimitat. Ai nelimitat convorbiri naționale pe fix și mobil, nelimitat convorbiri internaționale pe fix în anumite țări – dar UE este inclusă – și internet nelimitat în rețeaua 4G, dar cu viteză limitată.

Ce telefoane poți lua fără avans de la Digi | RCS-RDS

Prima condiție e să te portezi în rețeaua Digi | RCS-RDS. Apoi, poți alege unul dintre telefoane disponibile pe site. Ai, de exemplu, Nokia 4.2 cu rată lunară de 54 de lei pe lună. Ai Motorola E6 Plus cu rată de 41 lei pe lună. Apoi, un Samsung A20e cu 62 de lei rată sau un Huawei P Smart cu 62 lei rată lunară.

Cel mai scump model din oferta de acum a Digi | RCS-RDS este Xiaomi Redmi Note 8 Pro, lansat de curând și în România, pentru care ai da 149 lei avans și 79 lei rata lunară. La aceleași prețuri este și Huawei P30 Lite.

Oferta este valabilă în perioada 9 – 31 decembrie 2019 cu posibilitatea de prelungire pentru clienţii care se portează din altă reţea de la un abonament la un abonament Digi Mobil și care minimum un serviciu fix Digi (internet sau TV). E însă disponibilă în magazinele operatorului și online.

Vestea mai bună e că sunt 12 rate, dar abonamentul esste încheiat pe-o perioadă de 24 luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI