Cum iei de la Digi Mobil telefoane scumpe la preț mic

Cum iei de la Digi Mobil telefoane scumpe la preț mic

Digi Mobil și-a câștigat clienții prin abonamente ieftine și telefoane la prețuri bune. Operatorul mai are însă un truc prin care să se asigure că ești interesat de oferta sa.

Digi Mobil s-a descurcat rezonabil să aibă unele dintre cele mai noi telefoane. Ai Samsung Galaxy Note 9, Huawei Mate 20 Pro și chiar iPhone Xs 64 GB. Sigur, unele sunt de la scumpe la foarte scumpe, dar la Digi Mobil poți să le iei cu, să zicem, câteva sute de lei. Cum se poate așa ceva?

Ei bine, Digi Mobil a mizat pe vânzare în rate. Dacă la început avea parteneriat cu ING Bank, acum are și cu UniCredit Consumer Financing IFN. Această instituție de creditare a încheiat un parteneriat cu operatorul prin care oferă posibilitatea clienţilor să opteze pe loc pentru achiziţionarea unui telefon în 24 de rate egale. Totul fără dobândă şi cu zero comision în toate punctele de vânzare din România.

„La alegerea Creditării la FIX în orice punct de vânzare Digi Mobil din ţară, clienţii noştri pot beneficia de un credit avantajos cu zero dobândă şi zero comision pentru orice telefon din ofertă, pentru produse de până la 4.500 de lei”, a declarat Septimiu Postelnicu, vicepreşedinte executiv al diviziei de retail la UniCredit Bank, citat de ZF.

Ce înseamnă că poți cumpăra de la Digi Mobil telefoane în rate la UniCredit

Cei care vor telefoane mai scumpe de la acest operator prin UniCredit IFN trebuie să știe că e DAE 0% – adică zero dobândă și comisioane, iar valoarea creditului poate fi între 300 – 4.500 lei. Perioada de finanțare e de 24 luni

Dacă vrei un telefon prin această metodă, trebuie să ai între 18 și 70 de ani și minimum șase luni vechime totală în muncă din care minimum trei luni vechime la actualul angajator. Venitul minim trebuie să fie de 450 lei.