Datele pe care Google n-ar vrea să le știi, dezvăluite de cel mai cunoscut site pentru adulți

Datele pe care Google n-ar vrea să le știi, dezvăluite de cel mai cunoscut site pentru adulți

Se încheie un an ciudat pentru Google. A decis ca Android 10 să fie doar atât, fără vreun nume de prăjitură, iar ritmul în care sunt actualizate telefoanele încă e lent. Dar ce tip de dispozitive folosesc oamenii care ajung pe cel mai popular site cu conținut pentru adulți? Iată, deci, răspunsurile pe care nu știai că le cauți.

La fiecare final de an sunt acele statistici cu adevărat important. Bine, nu-s chiar atât de importante, dar sunt interesante prin faptul divers pe care îl aduc. Până la urmă, nu te gândești care-i cel mai popular sistem de operare, ce tip de Android sau de pe ce console video urmăresc oameni din întreaga lume conținut pentru adulți. Dar avem și astfel de statistici, iar pentru Google nu-i chiar fericită situația.

Android 10 ajunge mai rapid pe telefoane, ceea ce-i o veste bună pentru Google

Android iOS versiuni trafic

După cum vezi în graficele de mai sus, Android 9 Pie, adică cel mai tare Android de la Google în 2018, încă-i cel mai popular. E urmat de Oreo, cu 23%, iar Android 10, ei bine, Android 10 nu-i deloc. În apărarea Google, și-a producătorilor de telefoane cu Android, Samsung și Huawei sunt două companii care au livrat actualizările mai repede ca niciodată.

De partea cealaltă, 71% din traficul venit de pe iOS e de pe ultima versiune, în timp ce iOS 12 are 24% (cam ca Oreo, dacă vrei s-o iei așa, dar Oreo e din 2017).

Trafic sistem operare

Google șef însă când vine vorba de browser. Chrome e la 56,2% din trafic, pe desktop, pe locul doi fiind Microsoft Edge cu 10,7%. Surprinzător, Firefox e la 9,7%. Pe mobil, tot Google e rege: Chrome are 44,3%, dar Safari e atât de aproape la 41,6%. Pe locul trei e browserul de la Samsung.

Altceva mai e relevant. În timp ce Windows e lider, cu 75,5% și cumva evident, Chrome OS e în grafic. Apare acum în statistici și asta cu o creștere de 24% de la an la an. Costa sa e însă la 1,7%.

trafic console video

Da, sunt și console video și surpriza mea e acel PS Vita. E o consolă atât de veche, încât nici nu credeam că o mai are cineva. În fine, PlayStation e lider, cu Xbox pe locul doi.

Trafic telefon tableta PC

După cum vezi, 7,1% din oameni încă stau pe platformă de pe tabletă. Google ar putea fi acolo, are câteva tablete, dar e clar și aici că telefonul a ajuns rege peste tot.

Când vine însă vorba de sisteme de operare, Google e peste toți ceilalți: 94,06% din accesări. Surprinzător e că DuckDuckGo are doar 0,36%. Da, pe locul doi este Bing de la Microsoft cu 2,44%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: