Când apare Samsung Galaxy Note 10 – dată oficială de lansare a noului telefon

Când apare Samsung Galaxy Note 10 - dată oficială de lansare a noului telefon

Samsung a anuțat data la care va avea loc evenimentul Unpacked, în cadrul căruia va dezvălui Samsung Galaxy Note 10, următorul flagship al companiei.

Evenimentul de lansare al Note 10 va avea loc pe 7 august la Barclay’s Center din Brooklyn, New York.

Cei de la Samsung au trimis invitația și o imagine cu un stylus și cu o cameră foto. Este clar că Samsung face o referire la stylusul pe care Note 10 îl va avea, dar și la camera frontală a telefonului.

Samsung vrea să evidențieze cele două elementele ale telefonului și le-a poziționat în așa fel, încât poți crede că este un semn al exclamării. Cum nimic nu mai este un secret în industria asta, știm deja destul de multe lucruri despre viitorul telefon Samsung, însă există și neclarități.

Cum va arăta Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 poze versiune Plus

Cel mai important este că nu știm încă dacă Samsung Galaxy Note 10 va avea sau nu o mufă de căști de 3,5 mm. Rapoartele inițiale spuneau că acest port audio ar putea dispărea de pe Note 10. Asta ar înseamna că acest telefon este primul din seria Note care nu are o mufă de căști.

Cunoaștem faptul că Note 10 va fi disponibil în, cel puțin, două mărimi: 6,28 inci și un Note 10 Plus de 6,75 inci. Se vorbește și de alte versiuni 5G pentru fiecare model.

Muchiile telefonului Samsung Galaxy Note 10 vor fi și mai mici, iar marginile vor fi rotunjite și sticla se va îmbina cu scheletul de metal al telefonului. Ecranul nu va fi decupat, ci perforat, precum cel de pe Samsung Galaxy S10. Totuși, și aici există o diferență. Senzorul foto frontal va fi integrat în ecran, dar amplasat fix în mijloc, nu în lateral.

Totuși, un subiect care încă se află sub semnul întrebării este lansarea lui Samsung Galaxy Fold. Oare coreenii vor tace mâlc și nu vor zice nimic de Fold la Unpacked sau vor anunța o dată de lansare și pentru telefonul pliabil?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: