Dark Phoenix, sfârșitul dezamăgitor al seriei de filme X-Men

Dark Phoenix, sfârșitul dezamăgitor al seriei de filme X-Men

Dark Phoenix va fi ultima parte din seria de filme X-Men și va avea premiera în România pe data de 7 iunie. Totuși, e posibil să fii dezamăgit.

Actrița din Game of Thrones a debutat în rolul lui Jean Grey în 2016, în X-Men: Apocalypse. cel mai nou film din serie este concentrat în jurul acestui personaj. Aparent, personajul cu puteri telepatice din familia X-Men devine unul negativ și se transformă așadar în așa-numitul Dark Phoenix.

Cei care au văzut deja filmul s-au declarat destul de dezamăgiți. Aceștia nu spun că filmul a fost unul rău, ci doar unul prea mediocru și plictisitor pentru așteptările create. Astfel, finalul erei X-Men ar fi unul decent, dar în niciun caz unul spectaculos.

Vom mai avea filme în seria X-Men după Dark Phoenix?

La origini, X-Men au făcut parte din universul Marvel. S-au separat totuși prin anii ‘90, când Marvel era într-o situație materială destul de proastă. A vândut drepturile pentru filmele X-Men ca să scape de faliment. Supereroii au ajuns proprietatea celor de la Fox. Recent, Fox a fost cumpărat de către Disney, care deține acum drepturile și pentru aceste personaje. Odată cu această achiziție, Marvel poate să introducă pe Wolverine și ceialți în propriul univers cinematic.

Totuși, cel mai probabil seria de filme X-Men se va încheia odată cu Dark Phoenix. Introducerea personajelor X-Men în filmele MCU pe viitor, ar putea fi una destul de problematică. Ar fi destul de greu pentru cei de la Marvel să explice de ce acestea nu și-au făcut apariția până acum. De asemenea, fanii nu sunt prea siguri dacă personajele din X-Men sunt suficient de impresionante să merite cu adevărat să fie reciclate în filmele Marvel.

Pe de altă parte, dacă va exista un viitor al personajelor X-Men, acesta va fi cu totul diferit față de până acum, inclusiv cu noi actori care să le interpreteze.

Sursa: Radiotimes
Etichete: