Dacia produce, în sfârșit, mașina pe care o meriti. Ce preț are cel mai tare Duster

Dacia produce, în sfârșit, mașina pe care o meriti. Ce preț are cel mai tare Duster

Dacia Dacia Duster Charisma este versiunea pe care mulți români și-au dorit-o, dar nu e accesibilă în țara noastră. Duster Charisma are o culoare unică, dar prețul este pe măsură.

Dacia nu mai e doar mașina românilor, e una care poate satisface cele mai exigente gusturi. Acest model demonstrează perfect asta.

În 2010, fostul președinte al României, Traian Băsescu, a cumpărat prima și singura Dacia Duster de culoare Fusion Red, un roșu metalizat, superb, care-ți încântă privirea chiar dacă nu ai fost vreodată admirator al acestei culori.

Probabil mulți români și-au dorit un Duster similar, dar au rămas doar cu privitul și nici măcar în străinătate n-a fost mult timp disponibilă.

Acum, în Austria, există această versiune și se numește Dacia Duster Charisma. Și doar aici o găsești.

dacia duster charisma

Austriecii se pot bucura de cea mai frumoasă culoare oferită în acest moment de Dacia, iar nuanța Fusion Red apare și la interior. Duster Charisma este o versiune superioară chiar și celei Prestige, având o echipare și un preț pe măsură.

Varianta standard a celei mai tari versiuni vine cu jante diamantate Maldive de 17 inci, asistență video la parcarea cu spatele, aer condiționat cu reglare automată monozonă, sistem de navigație şi multimedia cu ecran tactil Media Nav Evolution, încălzire în scaunele din față iar volanul şi ornamentul schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele.

Prețul pentru o Dacia Duster Charisma începe de la 19.390 de euro, dar ai posibilitatea să o iei și în leasing, cu o taxă lunară de aproape 107 euro. Aceste valori sunt disponibile pe pagina online oficială a Dacia Austria.

dacia duster charisma

La austrieci, Duster este mai scump. Chiar și prețul versiunii Prestige începe de la aproape 18.600 de euro, în timp ce în România, prețul începe de la 15.700 de euro.

Dacia Duster a fost deseori criticată din cauza gamei foarte limitate de culori oferită de producătorul de la Mioveni. Nuanțele oferite de compania românească pe plan local sunt destul de fade și neatrăgătoare. Chiar și Jeremy Clarkson a luat la mișto culorile SUV-ului românesc.

Citește și: