Cum arată Motorola Razr 2019 în realitate, singurul telefon pliabil pe care ți l-ai dorit

Cum arată Motorola Razr 2019 în realitate, singurul telefon pliabil pe care ți l-ai dorit

Motorola Razr a fost subiectul multor speculații în ultimul an, dar avem în sfârșit o idee legată de modul în care va apărea în realitate.

Într-o perioadă în care Apple lansează telefoane cu un design de acum doi ani și se vând ca pâinea caldă, Motorola încearcă să aducă pe piață ceva diferit. Spre deosebire de Samsung și Huawei, va aduce pe piață un smartphone pliabil pe verticală. În loc să se deschidă precum o carte, va aduce aminte de telefoanele pliabile clasice de acum mai bine de un deceniu.

Deși a fubiectul mai multor zvonuri, este prima oară când au ajuns online imagini care par să fie oficiale cu micuțul aparat. Cu cât ne apropiem mai mult de lansarea efectivă a telefonului, acest lucru era previzibil. Ca referință, sub titlul ”reinvented icon”, Motorola are planificată o conferință pe data de 13 noiembrie.

Imaginile cu telefonul au ajuns online datorită lui @evleaks sau Evan Blass, un internaut cu o lungă experiență când vine vorba de publicarea unor fotografii cu dispozitive nelansate care s-au dovedit ulterior a fi adevărate. Cu această ocazie, vedem un pic mai bine mecanismul de balama pentru care a optat Motorola, cât și partea de jos un pic ieșită în afară care va proteja partea superioară a telefonului după ce l-ai pliat. Tot în partea inferioară pare să fie integrat un buton care, cel mai probabil, este și un senzor de amprentă. Când îl închizi, noul Razr aduce foarte bine aminte de Razr V3 din 2004.

În același context, au ajuns online și alte câteva imagini de rezoluție mai mică. Chiar dacă fotografia de mai jos nu se vede la fel de bine precum cea de sus, este interesant să vezi din cât mai multe unghiuri aparatul cu care speră Motorola să recâștige piața globală a dispozitivelor premium, o zonă dictată momentan doar de Samsung, Apple și Huawei.

motorola RAZR

Citește și: