Cum afli tot ce ai văzut pe Netflix și unde erai atunci

Cum afli tot ce ai văzut pe Netflix și unde erai atunci

Netflix este cel mai popular serviciu de streaming de pe mapamond, iar motivele din spate sunt foarte multe. Deși îl folosești doar pentru filme și seriale, ar fi bine să ai în vedere și alte funcții pe care ți le pune la dispoziție.

Având în vedere calitate semnificativă de conținut original de pe Netflix, este foarte ușor să pierzi câteva zile cu serialele preferate în față. În plus, este foarte ușor să-ți partajezi contul și, într-o oarecare măsură, oficialii serviciului de streaming încurajează astfel de practici.

Ar fi totuși bine să înveți și cum afli tot ce ai văzut pe Netflix sau de unde s-au desfășurat sesiunile de vizionare. În acest fel, vei știi dacă un prieten sau membru al familiei a dat contul tău altei persoane și dacă nu cumva, cineva ți-a spart contul. Nu ai autentificare în doi pași pe Netflix, dar dacă vezi că cineva s-a uitat la Friends din Maroc și tu stai în România, ar fi bine să-ți schimbi parola.

Istoric Netflix

În pagina de configurare a contului tău de Netflix, există mai multe opțiuni cu care nu ai interacționat, probabil, niciodată. De acolo îți poți schimba tipul de abonament, metoda de plată și alte câteva particularități.

De această dată însă, voi atrage atenția asupra a două elemente care mi se pare mie mai relevante. Secțiunea Viewing Activity accesibilă la această adresă îți arată fiecare clip care a fost vreodată vizionat de pe contul tău de Netflix. Tot de acolo, poți raporta o problemă întâmpinată într-o sesiune de vizionare. Dacă ți-e jenă de vreun alt membru al familie, în partea dreaptă a ecranului, cu un tap sau click pe cercul tăiat, poți elimina un element din istoricul de vizionări.

A doua secțiune interesantă de pe aceeași pagină este intitulată Recent Device Streaming Acitivity și o poți accesa rapid folosind acest link. Împreună cu IP-urile de pe care te-ai autentificat și dispozitivul respectiv, Netflix îți arată țara, județul și ora exactă a fiecărei sesiuni de streaming. Aceasta este cea mai eficientă cale pentru a te asigura că nu îți folosește contul cineva pe care nu-l cunoști.

Istoric locații Netflix

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: