Creatorii Fortnite se tem de Apex Legends: cu ce ofertă au venit ca să compenseze

Creatorii Fortnite se tem de Apex Legends: cu ce ofertă au venit ca să compenseze

Fortnite continuă să fie cel mai popular și mai proftabil joc al momentului, dar creatorii săi își fac griji din prisma interesului semnificativ pentru noul ”jucător din piață”. Ca să nu încerci Apex Legends, Epic Games a venit cu o ofertă de nerefuzat.

Dacă te joci Fortnite, știi cât de important este ”să fii cool” în joc. Epic Games generează majoritatea profitului de pe urma titlului cross-platform pornind de la premisa că îți dorești să fiii special în universul virtual al titlului. Din acest motiv, faptul că au renunțat la o felie importantă din profit pentru a veni cu o ofertă precum cea de mai jos, trădează emoțiile in-house create de lansarea Apex Legends de către EA.

Loialitatea față de Fortnite a avut mult de suferit la scară globală în ultimele zile, având în vedere scăderea semnificativă a numărului de transmisiuni de pe Twitch cu jocul respectiv și faptul că Apex Legends a adunat 25 de milioane de jucători în doar șapte zile de la lansare.

Epic Games speră să încetinească valul de migrație al jucătorilor printr-un bonus important alocat celor care pierd o mare parte din timp în jocul video. Detaliile noului proiect sunt menționate în documentul care însoțește update-ul recent la versiunea 7.4.

Ideea de bază este cât se poate de simplă, doar că necesită o perioadă de timp semnificativă in-game. Jucătorii care vor duce la capăt 13 provocări de tip Overtime vor avea acces gratuit la Battle Pass-ul pentru iminentul sezon 8. În mod normal, prețul pentru el este 950 V-Bucks sau aproximativ 10 dolari în bani reali.

Respectivul Battle Pass pentru care te vei juca în următoarea perioadă constă în 100 de recompense in-game, printre care se numără personalizări ale armelor, skin-uri, emotes și nu numai. Ai timp până pe 27 februarie să finalizezi provocările dacă vrei să te bucuri gratuit de respectivul Battle Pass. În mod evident, ai și posibilitatea să-l cumperi în continuare cu bani, dacă asta îți dorești. Va fi interesant de observat dacă Apex Legends va avea de suferit după această ofertă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: