Comandă la iPhone 11: rușii au lansat deja versiunea cu bucăți de meteorit și din Lună

Comandă la iPhone 11: rușii au lansat deja versiunea cu bucăți de meteorit și din Lună

Dacă vrei să fii printre primii care pune mâna pe iPhone 11, rușii de la Caviar au anunțat deja niște versiuni mai speciale ale terminalelor care nu au fost dezvăluite oficial de către Apple.

Printre amatorii de terminale exclusiviste, cei de la Caviar și-au creat deja un nume în industria telefoanelor. Ei oferă smartphone-uri de top cărora le-au schimbat carcasa și, aproape de fiecare dată, le-au făcut mai ostentative.

În mod suspect, pentru iPhone 11, Caviar nu a mai optat pentru aur masiv sau platină. În schimb, vin la înaintare cu o propunere ce gravitează în jurul spațiului cosmic. Dacă ai o fascinație pentru spațiu, poți face comandă la o versiune care include bucăți de meteorit, bucăți din lună și, nu în ultimul rând, pietre prețioase. Acest ansamblu te va costa ”doar” 50.000 de dolari, dar te poți lăuda cu faptul că ai în posesie singurul exemplar creat vreodată.

iphone 11Conform zvonurilor din piață, iPhone 11 ar trebui să fie dezvăluit în mod oficial în luna septembrie a acestui an. Pentru că trebuie să profite de această ocazie, rușii îți propun și iterații mai accesibile, de la 4400 de dolari în sus. iPhone 11 Explorer, de exemplu, are spatele din piatră cu titan, într-o manieră ce-ți aduce aminte de un satelit.

Fascinația ta pentru eforturile de explorare a spațiului de către ruși se poate reflecta în achiziția versiunii Soyuz. Aceasta este ”o mândră celebrarea a rușilor și sovieticilor care au explorat spațiul”. Respectiva iterație are în carcasă un mic Soyuz-MS-01 care a fost realizat din metal folosit în adevărata navă spațială Soyuz.

Deși nu ai crede, la cât de bine este realizat site-ul, toate aceste versiuni de iPhone 11 disponibile la comandă se bazează pe zvonurile din piață, la care avem acces cu toții. În mod real, nu știe nimeni cum va arăta viitorul terminal până când nu va fi dezvăluit de Tim Cook la sediul companiei din Cupertino.

Citește și: