02 iul. 2019 | 16:00

Clipul viral cu Ivanka Trump încercând să poarte o discuție cu Macron

ACTUALITATE
Clipul viral cu Ivanka Trump încercând să poarte o discuție cu Macron

Ivanka Trump a fost surprinsă într-un moment extrem de stânjenitor la întâlnirea din Japonia a liderilor G20. Clipul a devenit viral.

Ivanka Trump, fiica președintelui SUA, pe care nu o recomandă nimic pentru funcția de diplomat, este reprezentantul diplomatic al Statelor Unite și în această calitate a participat la summitul G20. Cu toate acestea, Senatul nu a confirmat poziția acesteia în administrația de la Casa Albă.

Firma sa Trump Organization a fost legată de diferite scandaluri de spălare de bani, iar ea a primit „security clearence” pentru Casa Albă doar după ce Donald Trump ar fi intervenit în favoarea sa, după ce mai multe persoane au spus că nu este o idee bună ca ea să primească astfel de acces la Casa Albă.

Chiar și așa, Ivanka Trump se consideră o persoană importantă, dar ceilalți lideri mondiali nu o văd astfel.

Momentul care ilustrează problema cu nepotismul

Ivanka apare într-un clip jenant în care încearcă să intre într-o discuție cu Emmanuel Macron, Theresa May și Christine Lagarde, șefa FMI, însă ceilalți par să o ignore și chiar par iritați de faptul că ea este acolo.

Practic, acest moment este întruchiparea tuturor momentelor în care tipi au încercat să intre într-o conversație cu tipele alea mișto cu care toți voiaiu să iasă. Acel moment când încerci să impresionezi o fată, dar ea nici nu te bagă în seamă. Toată lumea din acest video pare să se întrebe „Ce naiba caută fiica lui Trump aici?”

Interesant este că acel clip video a fost încărcat și publicat pe contul de Instagram al președintelui Emmanuel Macron. Astfel pare să fie mișcare calculată din partea administrației de la Paris și o încercare de a o face pe Ivanka de râs în fața lumii.

„Poate părea șocant pentru unii, dar faptul că ești fiica cuiva nu este o slujbă oficială. Președintele SUA trebuie să lucreze alături de liderii G20. În plus, un diplomat autentic care să participe la aceste discuții nu ar strica”, a scris pe Twitter democrata Alexandria Ocasio-Cortez.

Dacă nu era îndeajuns, Ivanka Trump a fost în aceeași cameră unde Trump și Kim Jong Un au avut o discuție. În schimb, de la această întâlnire importantă a lipsit John Bolton, sfătuitorul lui Trump în ceea ce privește securitatea națională a SUA.