17 iul. 2019 | 08:21

Cele mai piratate filme ale săptămânii: ce descarcă lumea de pe torrent

ACTUALITATE
Cele mai piratate filme ale săptămânii: ce descarcă lumea de pe torrent

În cazul în care erai curios care sunt filmele spre care se orientează amatorii de piraterie în această săptămână, cei de la TorrentFreak tocmai au postat o ediție actualizată a topului săptămânii.

Cei de la TorrentFreak și-au făcut o tradiție din a publica un top săptămânal cu cele mai descărcate producții în mod ilegal. Este important de reținut că acest clasament nu trebuie să funcționeze ca o invitație la piraterie de pe torrent, ilegal fiind cuvântul cheie din propoziția de mai sus. Pe de altă parte, este interesant de observat cam cât durează până când un film ajunge din cinematografe pe platformele de BitTorrent.

Acea perioadă a scăzut semnificativ în ultimii ani, odată cu explozia serviciilor de streaming. Deși sunt filme care ajung și mai repede din cinematografe pe torrent decât cele menționate mai jos, acelea sunt filmate în cinema și au o calitatea îndoielnică a fluxului video. Ca urmare, nu sunt include în top 10. Aici nu ajung decât iterațiile de format Web-DL, Webrip, HDRip, BDrip și DVDrip.

Trecând însă peste detaliile de fond, există trei noi intrați în topul din această săptămână, chiar dacă niciunul dintre ei nu se apropie de top trei. De această dată, clasamentul începe cu Hellboy, cea mai recentă producție din franciză și o reinventare completă față de filmele lui Guillermo del Toro de acum 15 ani.

Alita: Battle Angel este pe locul doi. Filmul este produs și scris de James Cameron (Avatar), dar regia a căzut în sarcina lui Robert Rodriguez (Desperado, Sin City). Shazam! este pe locul trei și continuă să fie unul dintre cele mai apreciate filme din universul cinematografic DC.

Pe locul patru se află Lying and Stealing. Point Blank este pe cinci, iar Shaft al celor de la Netflix cu Samuel L. Jackson în reolul principal a coborât până pe șase. Dumbo este pe șapte, Missing Link este pe opt, iar Captain Marvel este în cădere până pe nouă. Topul din această săptămână este încheiat de Escape Plan: The Extractors.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele