Top 10 cele mai piratate filme de pe torrent: ce descarcă lumea ilegal de pe internet

Top 10 cele mai piratate filme de pe torrent: ce descarcă lumea ilegal de pe internet

Indiferent cât de accesibil a devenit conținutul legal de pe internet prin intermediul serviciilor de streaming contra cost, întotdeauna va exista un top 10 cele mai piratate filme de pe torrent.

Afinitatea oamenilor pentru piraterie continuă să facă pagube semnificative pentru industria producătoare de conținut video. Indiferent câte recorduri de încasări va depăși Avengers: Endgame, suma pe care o vor pierde cei de la Marvel din cauza descărcărilor ilegale de pe internet este semnificativ mai mare.

În orice caz, dacă ai o curiozitate în privința celor mai descărcate producții de pe torrent în ultima perioadă, cei de la TorrentFreak sunt foarte eficienți în realizarea unui clasament și actualizarea sa la intervale regulate de timp. Dacă nu era evident, acest top 10 cele mai piratate filme de pe torrent are rol informativ și nu reprezintă o invitație la gesturi ilegale. Din acest motiv, lipsesc și linkurile către eventuale download-uri.

În ultima săptămână, pe site-urile de torrent au ajuns nu mai puțin puțin de cinci producții noi. Shazam! este în topul preferințelor celor care folosesc rețeaua torrent, urmat de Pet Sematary. Dumbo încheie top trei în preferințele piraților de pe internet, în contextul în care s-a aflat pe prima poziție în top, în urmă cu aproximativ o săptămână.

Calitatea filmelor incluse în top 10 variază destul de mult de la o producție la alta, dar în principiu este vorba de capturi de pe servicii de streaming, filme achiziționate în format digital de pe iTunes sau Amazon și versiune Blu-ray sau DVD transpuse în format MKV sau MP4.

Pe lângă Shazam!, Pet Sematary și Dumbo, Alita: Battle Angel a lui Robert Rodriguez, produs de James Cameron după un scenariu de Cameron, a ajuns pe site-urile de torrent. Shaft de pe Netflix este pe cinci, Escape Plan: The Extractors ocupă poziția a șasea, iar Captain Marvel a coborât pe locul șapte în preferințe. After e proaspăt intrat pe 8, Brightburn este pe locul 9, iar Pokemon Detective Pikachu închide top 10.

top 10 piratate torrent copy

Sursa: TorrentFreak