Ce zice Netflix de filmul pe care l-ar face despre Gigi Becali (spoiler: nu există)

Ce zice Netflix de filmul pe care l-ar face despre Gigi Becali (spoiler: nu există)
Sursa foto: colaj de Răzvan Băltărețu / PLAYTECH. Surse foto: Inquam Photos / Octav Ganea și Netflix
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
13:14 16.12.2019

Peste weekend a creat ceva gălăgie știrea conform căreia Netflix l-ar vrea pe Gigi Becali pentru un film. Ei bine, adevărul strică o știre pe care fanii lui probabil au apreciat-o.

Pe Netflix e disponibilă o serie despre Diego Maradona în Mexic, unde antrenează o echipă de fotbal din orașul pe care, multă vreme, l-a dominat traficantul de droguri El Chapo. Pe acest fundament a venit și informația conform căreia Gigi Becali ar fi căutat de Netflix pentru un film despre viața lui. Așa că am întrebat compania dacă chiar vrea să facă așa ceva. Și, dacă da, de ce.

Răspunsul Netflix: „Nu avem cunoștință despre vreun proiect cu Gigi Becali”.

Sigur, ai putea spune că nu vor să divulge un așa proiect înainte de vreme, dar România a mai trecut printr-un moment similar. La final de mai, Elena Udrea s-a lăudat că a discutat cu cineva de la Netflix despre un proiect. Atunci, ca acum, răspunsul a fost la fel: „Nu avem cunoștință despre vreun proiect cu Elena Udrea”. Și nici nu s-a mai auzit nimic despre presupusul proiect.

De ce ar fi făcut Netflix un film despre Gigi Becali

Ideea de bază a acestui film care l-ar fi avut ca subiect pe Gigi Becali era fix ascensiunea lui, de la oi la fotbaliști. Ca totul să sune și mai bine, timpul pentru film ar fi fost deja stabilit: peste două ore și jumătate.

Deocamdată, Netflix nu are nicio producție românească, cum nici filmul despre Gigi Becali nu va fi. Dar a licențiat filme produse la noiDe ce eu?Love BuildingPovestea unui pierde-vară sau Oh, Ramona! sunt doar câteva dintre ele.

Lista e mult mai lungă și-o poți găsi într-o zonă dedicată pe platformă. Vestea bună e că poți recupera cu unele dintre producțiile locale pe care probabil le-ai ratat în ultimii ani și poți uita de Gigi Becali, că oricum e pe toate posturile TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: