Ce e camera roșie din Stranger Things care dă bătăi de cap tinerilor

Ce e camera roșie din Stranger Things care dă bătăi de cap tinerilor

Stranger Things e plin de mistere, însă una dintre cele mai mari nelămuriri ale celor  tineri a fost legată de o cameră „neobișnuită” din serial.

Sezonul trei din Stranger Things a apărut la începutul lui iulie, iar problema care părea rezolvată sezonul anterior revine din nou în viețile lui Eleven, Will și ale celorlalți.

Personajele din serial sunt ceva mai mature decât în sezonul precedent. Este și cazul lui Nancy și Jonathan, pe care îi vedem de data aceasta cu joburi adevărate, în internshipuri la ziarul local, The Hawkins Post.

Chiar dacă serialul se află în categoria horror, publicul Stranger Things este unul destul de tânăr. Asta ne-o arată și cea mai nouă nelămurire care s-a născut în rândul fanilor. Cel mai nou sezon al serialului a ridicat o întrebare importantă: Ce e camera roșie în care Jonathan își petrece mai tot timpul?

Ce nelămurire au avut tinerii care urmăresc Stranger Things

Unii fani Stranger Things au trecut rapid peste lucrurile ciudate din serial și au cerut lămuriri pentru ceva ce le dădea mai mari bătăi de cap: „misterioasa cameră roșie”.

O postare pe Reddit în care un utilizator își arăta nedumerirea în legătură cu acea cameră a ajuns rapid virală. Acesta nu părea să înțeleagă de ce Jonathan pune o poză în apă iar aceasta, ca prin minune, devine mai clară.

The mysterious red room from r/AnalogCommunity

Totuși, cei mai tineri nu par să știe că acea încăpere dubioasă în care Jonathan părea să scufunde fotografii în apă fără niciun motiv este de fapt o cameră obscură. Acțiunea serialului are loc prin anii ‘80, perioadă în care fotografia digitală încă nu exista. Astfel, fotografiile trebuiau developate manual, într-o astfel de cameră obscură.

În lumea telefoanelor cu camere performante și aparatelor foto digitale, iar acțiunea developării unei fotografii pare mai fantasy decât creaturile supranaturale din serial.