Căștile care te scapă de stres sunt revoluționare și îți fac viața mai bună

Căștile care te scapă de stres sunt revoluționare și îți fac viața mai bună

Există cateva categorii de produse care nu au suferit schimbări radicale în ultimele decenii, dar în cazul căștilor, aceste dispozitive sunt într-o permanentă evoluție.

Întregul efort de marketing din jurul unei noi perechi de căști de la Neuvana gravitează în jurul abilității lor de a te scăpa de stres. Nu sunt ieftine, iar tehnologia din spate este la început, dar au reușit deja să facă valuri în industrie.

După un proces foarte elaborat de cercetare și dezvoltare care s-a întins pe parcursul mai multor ani, căștile calmante de la Neuvana sunt disponibile pentru precomandă. Intitulat Xen, acestea ar trebui să ajungă la primii utilizatori în această iarnă. Prețul de achiziție este de 399 de dolari, deși în prima fază se vehicula un număr de 299 de dolari.

Prețul nu include un abonament lunar de patru dolari pe care ar trebui să-l plătești pentru noi lungimi de undă și noi vrecvențe. Aspectul căștilor este destul de simplist, cu mențiunea că la baza căștilor există un fel de player un pic mai mic decât un puc de hockey. Efectele, în schimb, sunt neschimbate și sunt menite să reducă stresul și să invoce pacea interioară.

La nivel științific, căștile stimulează nervul vagus care, în mod uzual, transmite semnale de la creier către majoritatea organelor din corp. În final, activează digestia și sentimentul de odihnă pentru a te lăsa relaxat și mulțumit. În teorie, acest gadget te ajută să îți revii după o zi dificilă la muncă sau să te recuperezi după o sesiune intensă la sală. Neuvana recomandă sesiuni de audiție de 15-20 de minute pentru a-ți reîncărca bateriile. Există și o aplicație de mobil, dacă vrei să-ți împerechezi căștile cu telefonul pentru a-ți adapta experiența audio oferită la preferințele tale muzicale.

Deși este greu de spus dacă aceste căști funcționează și o fac la fel de bine în cazul fiecărei persoane, important este că-ți poți primi banii înapoi în 30 de zile de la cumpărare dacă simți că nu sunt pentru tine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: