Aceste căști îți arată absurditatea prețului la Louis Vuitton

Aceste căști îți arată absurditatea prețului la Louis Vuitton

Nu este prima oară când o companie de renume ia un produs de calitate și își pune brandul pe el, dar nu te-ai aștepta la o explozie a prețului atât de mare ca în cazul căștilor Louis Vuitton din pozele alăturate.

În cazul în care ai auzit vreodată de Louis Vuitton, poate știi că majoritatea produselor din portofoliul companiei gravitează în jurul unor prețuri exorbitante. Poșetele cu pricina sunt renumite că au prețuri care încep de la vreo 5000 de euro și sar cu ușurință de 10.000 euro. Ca urmare, când gigantul s-a angajat să-și anunțe prima pereche de căști, ar fi fost ciudat să fie ieftine sau măcar să aibă un preț rezonabil.

Rezultatul efortului companiei de a face valuri în piața de gadgeturi este intitulat Louis Vuitton Horizon Earphones. În realitate, acestea sunt căștile Master & Dynamic MW07 care se găsesc pe piață din toamna lui 2018, iar acum au suferit un rebranding extravagant. Prețul pentru o pereche de MW07 este de 300 de dolari, în contextul în care o pereche de Apple AirPods este de aproximativ 175 de dolari. Cu alte cuvinte, chiar și înainte de rebranding, căștile celor de la Master & Dynamic nu au fost niciodată foarte accesibile.

Sigla celor de la Louis Vuitton pe perechea de căști alăturată s-a reflectat într-o creștere a prețului de la 300 la 1000 de dolari. Cu siguranță se vor vinde foarte bine, dar dacă îți pasă de partea tehnică a ecuației, un singur detaliu este foarte important. Vuitton nu vine cu niciun plus valoare când vine vorba de funcționalitate, calitate audio sau specificații. Sunt aceleași căști MW07.

Singura diferență ține de carcasa în care le încarci. Perechea originală de Master & Dynamic MW07 vine într-o cutiuță metalică din metal ce pare să găzduiască gloanțe, pe când căștile alăturate sunt oferite într-o carcasă circulară cu sigla brandului Louis Vuitton într-o formă ostentativă. Atât.


louis-vuitton-horizon-earbuds-64

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: