Când apare Vikings, sezonul 6: data oficială, confirmată și pentru România

Când apare Vikings, sezonul 6: data oficială, confirmată și pentru România

Serialul Vikings apărut în anul 2013 și se află în topul celor mai bune seriale istorice, fiind foarte apreciat de public. Drept urmare, fanii acestuia așteaptă cu nerăbdare să înceapă sezonul 6. Află când va începe noul sezon din serialul Vikings.

Dacă nu aveai un motiv bun pentru care să aștepți cu nerăbdare venirea iernii, ei bine acum ai, pentru că sezonul 6 din Vikings va debuta în România pe 5 decembrie. Serialul poate fi văzut pe canalul History care a anuțat deja premiera celui de-al șaselea sezon al serialului.

Însă, așa cum ne-au obișnuit producătorii serialului acesta va fi difuzat în două părți. Mai exact, primele opt episoade din prima parte a sezonului 6 vor apărea în luna decembrie, iar restul de 10 episoade din Vikings vor fi difuzate în 2020.

Sezonul 6 din Vikings va fi ultimul

Michael Hirst, creatorul serialului, a explicat de ce a decis că sezonul 6 din serial va fi și ultimul. Acesta spune că a știut dintotdeauna unde voia să ducă serialul și, mai mult sau mai puțin, cum se va termina. „Ce am încercat să fac a fost să scriu saga lui Ragnar Lothbrok și a fiilor săi. După șase sezoane și 89 de episoade, este ceea ce am simțit că, în sfârșit, am făcut”, a explicat creatorul Vikings.

Sezonul 6 din Vikings nu înseamnă neapărat sfârșitul poveștii. Deși încă nu există foarte multe detalii despre aceasta, va exista o continuare a serialului. Totuși, creatorul serialului spune că nu vor fi neapărat aceleași personaje, dar povestea va fi conectată cu saga din serialul original.

Serialul Vikings prezintă aventurile personajului Ragnar Lothbrock, (interpretat de actorul Travis Fimmel), un cunoscut războinic nordic ce nu poate rezista tentației de a cunoaște noi teritorii. Bazat pe adevărul istoric, serialul a avut un număr finit de povestiri și părea ca se va termina odată cu ieșirea din scenă a eroului principal.

Citește și:
Etichete: