Când apare The Irishman pe Netflix: Al Pacino și De Niro, în prim-plan

Când apare The Irishman pe Netflix: Al Pacino și De Niro, în prim-plan

„The Irishman”, în regia lui Martin Scorsese, e probabil cea mai așteptată producție de pe Netflix luna aceasta. Și are și de ce având în vedere că-i are în rolurile principale pe greii de la Hollywood Robert De Niro și Al Pacino.

Martin Scorsese este unul dintre cei mai apreciați regizori americani și nu prea mai are nevoie de nicio prezentare. Iar dacă adaugi lângă acest nume alte două – De Niro și Pacino – atunci e clar că rețeta poate fi doar câștigătoare. Că va fi sau nu așa, vom vedea luna aceasta, când „The Irishman” va avea premiera pe Netflix.

Este cel mai lung film al lui Scorsese, va dura 210 minute – adică trei ore și jumătate. Acțiunea filmului este bazată pe o poveste reală. Se concentrează pe viața capului mafiei Frank Sheeran, supranumit ”The Irishman”, care este cunoscut pentru implicarea în uciderea lui Jimmy Hoffa. Din distribuție fac parte Robert De Niro, Joe Pesci, Al Pacino sau Harvey Keitel.

Când apare „The Irishman” pe Netflix

Dacă vrei să vezi „The Irishman”, ar trebuie să mai aștepți vreo trei săptămâni. Premiera pe Netflix are loc pe 27 noiembrie.

În ultimele luni, Netflix a negociat intens cu marile lanțuri de cinematografe pentru a-și lansa filmele și pe marele ecran. Discuțiile au fost dificile pentru că reprezentanții cinematografelor, mulți dintre ei, au pus și condiții. Ei au cerut o perioadă de cel puțin 90 de zile de exclusivitate. Adică aproximativ trei luni în care filmele să fie difuzate numai în cinema și abia apoi să poată fi vizionate și pe serviciul de streaming al Netflix.

Noua producție a lui Martin Scorsese a avut costuri uriașe: nu mai puțin de 140 de milioane de dolari, justificate de noile tehnologii folosite pentru a-i “întineri” pe actori în unele scene. În unele cadre, De Niro și Pacino arată ca și cum ar avea cu 30 de ani puțin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: