Camera de pe Samsung S11, dezvăluită: ce zoom optic va avea telefonul?

Camera de pe Samsung S11, dezvăluită: ce zoom optic va avea telefonul?

Samsung Galaxy S11 va avea o cameră de 108 megapixeli. Dar cum rămâne cu celelalte? Cât de mare va fi cea pentru zoom? Și vor rămâne tot trei versiuni? Din fericire, există câteva răspunsuri la aceste întrebări.

Samsung S11 ar urma să fie prezentat pe 18 februarie, în San Francisco. Astfel, din martie, va fi în magazine. Unul dintre marile avantaje ar fi noul senzor foto, de 108 megapixeli, pe care Samsung l-ar fi pregătit special pentru acest telefon. Vestea și mai bună a venit acum. Nici camera de zoom nu va fi mai prejos.

Samsung S11 cu o cameră de 48 MP

Ultimele detalii neoficiale despre Samsung S11 indică spre trei versiuni: S11e, S11 și S11 Plus. Toate acestea vor avea o cameră de 48 MP pentru zoom. Iar când vine vorba de zoom compania duce lucrurile mai departe față de generațiile precedente.

Astfel, Samsung S11 trece la 5x zoom optic, eventual și un super zoom de peste 20x, dar acela va fi hibrid. De cealaltă parte, după cum vezi mai sus, Huawei s-ar duce, pe P40 Pro, spre zoom optic 10x.

În cazul Samsung, seria Galaxy S11 din 2020 va reprezenta cea mai însemnată schimbare din ultimii ani. Designul ar fi un mix între ce-a oferit pe Galaxy S10 și pe Galaxy Note 10, în timp ce tehnologia camerelor foto ar fi, în sfârșit, actualizată cu senzori noi dezvoltați de companie în ultimii doi ani.

Cât despre acel senzor de 108 MP, Samsung S11 ar avea unul făcut special, diferit de cel pe care Xiaomi îl folosește deja pe telefoanele sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: