Black Friday la Spy Shop: reduceri la peste 1.000 produse de securitate și supraveghere video

Black Friday la Spy Shop: reduceri la peste 1.000 produse de securitate și supraveghere video

Black Friday este, tradițional, cea mai bună perioadă să prinzi o reducere bună. Anul acesta, Spy Shop a pregătit campania cu oferte pentru 15 noiembrie și vei putea cumpăra la preț redus până pe 17 noiembrie, inclusiv.

Spy Shop e magazinul online cu cea mai diversificată gamă de produse din industria de securitate și spionaj. Pentru Black Friday din 2019 a pregătit peste 1.000 de produse la preț redus de care poți profita doar în cadrul acestei campanii.

Cu peste 50.000 de mii de produse în portofoliu, Spy Shop organizează anual campania de Black Friday. Și anual atrage mii de clienți interesați de aceste tipuri de produse, iar acum poți fi unul dintre ei.

Anul acesta – de Black Friday la Spy Shop –, în perioada 15 – 17 noiembrie se pregătesc reduceri excelente la cele mai importante categorii de produse. De la camere și sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă pe fir și wireless, automatizări porți și videointerfoane până la control acces, sisteme antiincendiu, camere auto, microcamere, gadgeturi, echipamente spion optică sportivă și multe altele.

Produsele care intră la super preț de Black Friday

Acvil, Dahua, Hikvision, Vstarcam, DSC, Paradox, Chuango, Nice, Motorline, Slinex, Nice, Reolink, Electra sunt doar o parte dintre brandurile incluse în oferta de Black Friday.

Printre produsele cu super prețuri trebuie să le ai în vedere pe următoarele:

 • Camere supraveghere de la 39,9 lei
 • Sisteme supraveghere video de la 199 lei
 • Sisteme alarmă wireless de la 275 lei
 • Automatizări porți și garaj de la 499 lei
 • Camere wireless de la 99 lei
 • Camere auto de la 119 lei
 • Sisteme antiefracție de la 359 lei

Pentru a fi totul mai simplu și pentru a ușura procesul de comandă, ai următorii pași pe care să-i urmezi ca să prinzi reducerile:

 • Să-ți faci cont pe site
 • Să alegi produsele dorite
 • Să le adaugi în coș sau în lista de favorite
 • Să intri pe site vineri, 15 noiembrie, imediat după ora 00:00

De asemenea, e indicat să te abonezi la newsletterul Spy Shop și să urmărești când ajunge mailul cu primele oferte.

Special pentru Black Friday, Spy Shop a pregătit stocuri dedicate și substanțiale, atât la produsele premium, cât și la cele medii. Atât pe partea tehnică, pregătirea serverului și a paginii dedicate, cât și pe cea de consultare și servisare, totul este pus la punct din timp, astfel încât se pot prelua fără probleme atât comenzi telefonice, cât și online.

Anul acesta, pentru evenimentul de Black Friday, Spy Shop estimează o creștere de aproximativ 40% a numărului comenzilor față de anul trecut.

Fiind o compania matură, cu peste 10 ani pe piață, Spy Shop încearcă an de an să inoveze și să se adapteze nevoilor clienților, oferind pe lângă produse și o serie de servicii post-vânzare care vin în sprijinul consumatorului: asistență tehnică gratuită, retur în 30 zile, garanție extinsă, deschiderea coletului la livrare, discount-uri în funcție de vechime și comenzile anterioare, plata în rate și altele.

Citește și:
Etichete: