Avengers: Endgame nu are un teaser după generic: care este motivul premierei neplăcute

Avengers: Endgame nu are un teaser după generic: care este motivul premierei neplăcute
08:00 03.05.2019

Filmele din universul cinematografic Marvel au devenit renumite pentru abilitatea de a ține oamenii în scaune după generic, dar Avengers: Endgame este excepția de la această tradiție.

În cazul în care ai fost deja să-l vezi, Avengers: Endgame este spectaculos din mai multe puncte de vedere. Încasările sunt fantastice, review-urile sunt pozitive, iar pelicula pare să-și fi mulțumit fanii, cu o mică excepție. Cei care au rămas în cinematografe pentru a vedea un teaser la un alt film Marvel, după generic, au fost dezamăgiți. Teaserul lipsește.

Supriza neplăcută a fost cu atât mai mare cu cât cei de la Marvel au popularizat acest concept intitulat ”post-credits teaser”. Indiferent dacă te-au încântat sau nu, respectivele teasere au fost aproape de fiecare dată importante. La finele primul Iron Man, ai putut să vezi un teaser pentru primul Avengers, iar ultimul Avengers s-ar putea să depășească popularitatea oricărui film lansat vreodată în cinematografe.

În contextul în care va începe o nouă etapă din MCU, mulți au sperat că un teaser de câteva minute ne va pregăti pentru ce universul fantastic pe care îl vom dezvălui în anii ce urmează. Din păcate, nu a fost așa. În mod previzibil însă, există o explicație pentru această ruptură de ritm. Nimic nu este aleatoriu când vine vorba de filmele cu cele mai mari bugete din industrie.

Explicația legată de lipsa unui teaser după genericul Avengers Endgame a venit de la regizorii peliculei la o sesiune de întrebări și răspunsuri desfășurată în Washington, în urmă cu câteva zile. Argumentul fraților Russo nici măcar nu este absurd. ”Motivul pentru care nu există nici o secvență video după generic e dat de faptul că scopul nostru cu acest film a fost de a concluziona cele 22 de filme care compun MCU după 10 ani de povești. Cred că unul dintre beneficiile creative ale lui Joe și ale mele, ca povestitori în acest film, a fost că acesta este primul film din MCU pe care l-am putut face fără să ne gândim la viitor. Ne-am gândit pur și simplu la trecut, călătoria la care am participat împreună de la primul film Iron Man. Cum aducem cel mai epic sentiment de împăcare omenește posibil acelei călătorii. Acesta a fost scopul nostru și de asta nu am avut o ștafetă.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI