Avengers: Endgame, ironizat într-un nou trailer: de ce a fost un pic penibil

Cei de la Screen Junkies și-au făcut o tradiție din a ironiza construcția unor filme populare prin intermediul serialului de pe YouTube intitulat Honest Trailers și tocmai a apărut clipul dedicat Avengers: Endgame.

Avengers: Endgame este unul dintre cele mai populare filme ale ultimelor decenii. Are aproximativ trei ore și, în acest timp, a încercat să încheie o serie stufoasă de povești elaborate. În mod previzibil, au fost și câteva greșeli de logică sau particularități nelalocul lor. Cu toate acestea, fanii au fost în mare parte mulțumiți.

În același timp, au există totuși și câțiva sceptici care au analizat în detaliu fiecare cadru al peliculei pentru a-ți arăta ce nu a funcționat în Endgame. În această categorie intră creatorii seriei Honest Trailers (trailere oneste) de pe YouTube. În opinia lor, Avengers: Endgame este o concluzie satisfăcătoare pentru ”o franciză globală dedicată tocilarilor”, dar partea de călătorie în timp reprodusă în film nu a fost chiar foarte bine implementată.

Avengers: Endgame a devenit, de curând, cel mai profitabil film din istorie, reușind să depășească încasările Avatar cu ajutorul unei relansări în cinematografe. De atunci, Marvel a dezvăluit toate filmele care vor face parte din faza a patra a Universului Cinematografic Marvel, inclusiv serialele care vor încerca să țină fanii benzilor desenate abonați la serviciul de streaming Disney Plus.

Având în vedere că s-a lansat deja versiunea Blu-Ray a Avengers: Endgame, iar filmul poate fi achiziționat în format digital de pe câteva platforme online, este evident că subiectul este încheiat pentru cei de la Disney. Asta nu înseamnă însă că nu vom mai vedea multe dezbateri online despre modul în care s-a desfășurat povestea filmului. Fanii vor continua să analizeze ce s-a întâmplat pe marele ecran și, după cum vei vedea în clipul de mai sus, există multe pretexte de glume incorporate în peliculă.

Alexandru Puiu
07:57 07.08.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video