Cum arată Audi RS7 Sportback și cât de impresionant e noul design

Cum arată Audi RS7 Sportback și cât de impresionant e noul design
Sursa foto: Audi

Audi a lansat în septembrie noul RS7 Sportback, a doua generație a modelului, iar imaginile cu acesta sunt impresionante.

Mașina a fost prezentată în septembrie, în cadrul International Motor Show (IAA), din Frankfurt.

E adevărat că modelul arată foarte bine, însă acesta nu este singurul lucru cu care se laudă Audi când vine vorba de modelul RS7.

În ceea ce privește performanța, mașina se descurcă foarte bine. Poate ajunge la 100 de km/h în doar 3,6 secunde. Viteza maximă pe care noul modelstandard. o poate atinge este de 250 km/h. Totuși, aceasta poate fi mărită până la 280 km/h cu pachetul Dynamic și până la 305 km/h cu pachetul Dynamic plus.

Audi RS7 Sportback
Audi

Noul vehicul vine cu un motor de 4.0 litri  și ajunge la 600 de cai putere. Mașina folosește un sistem mild-hybrid. Acesta devine din ce în ce mai popular în rândul producătorilor de vehicule. Diferența dintre un sistem full hybrid și mild hybrid este că cel de-al doilea nu poate propulsa mașina de unul singur. Avantajul este că permit economisirea de combustibil, pentru că permit motorului să se oprească atunci când mașina staționează sau coboară într-o pantă.

Audi RS7 Sportback
Audi

Mașina consumă între 11,4 și 11,6 l/100km, iar emisiile de carbon sunt între 261 și 265 g/km.

Cum arată Audi RS7 la interior

Despre interiorul noii mașini Audi spune că acesta este unul futuristic. Garantează că atât șoferul, cât și pasageri vor avea suficient loc în mașin datorită arhitecturii din interior.

Audi

Mașina folosește Audi virtual cockpit, un instrument digital care îți oferă tot felul de date. Astfel, pe ecranul din interiorul Audi RS7 vei putea vedea automat informații precum presiunea din cauciucuri, temperatura uleului, performanță și altele.

Audi RS7 Sportback
Audi

Compania spune că noul model îți oferă și o gamă variată de echipamente care să-ți asigure confortul. Sunt disponibile peste 30 de sisteme de asistență,  printre care se numără și asistența în intersecție, avertizare de schimbare a benzii, avertizare de bord și camere de 360 de grade.

Audi
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Audi
Etichete: