FOTO Asus îți aduce un telefon 5G pe care o să-l vrei acasă

FOTO Asus îți aduce un telefon 5G pe care o să-l vrei acasă
Florin Cașotă
Florin Cașotă
14:01 08.04.2019

Asus caută inspirație pentru viitorul flagship 5G în ograda cu hituri a Nokia. Cum arată telefonul Asus pe care o să-l vrei să-l cumperi.

Asus are un telefon concept 5G care-și ia inspirație de la vechiul Nokia N95 și ecranul poate fi glisat în sus și în jos.

Imaginile cu telefonul concept au fost publicate de Evan Blass pe Twitter, iar modelele au fost făcute de un fost designer Asus ce a lucrat la Zenfone 5.

Așadar, dacă ai glisa ecranul telefonului în jos atunci în partea de sus ar apărea un sistem de două camere frontale și un bliț. Dacă faci mișcarea inversă, în partea de jos ar fi dezvăluit un difuzor Harman Kardon.

Telefoanele Asus cu ecrane glisante

Camerele frontale sunt aliniate, una lânga alta, iar lângă ele se află două blițuri pentru iluminarea subiectului. Ideea este că atunci când vrei să-ți faci un seflie glisezi ecranul în jos și când vrei să te uiți la un film sau să asculți muzică glisezi ecranul în sus.

Asta ar duce la implementarea unui ecran întins aproape până în marginile telefonului și nici nu ai de-a face cu un ecran decupat sau perforat. În plus, difuzorul din partea de jos ar trebui să asigure un sunet mai bogat decât micul difuzor inclus în partea de jos a mai multor modele de telefoane din prezent.

Pe spate nu avem un senzor de amprentă, ceea ce sugerează că am putea vedea un senzor încorporat în ecran.

Există și o a doua variantă a acestui telefon. În partea de sus a smartphone-ului ar fi tot un sistem de două camere, dar aici fiecare cameră ar avea un bliț dedicat. Lucrurile se schimbă jos. Nu mai avem un difuzor, ci un set de butoane care ți-ar permite să controlezi aplicația utilizată în acel timp. Sistemul nu-mi pare a fi la fel de util ca acel difuzor.

De asemenea, al doilea telefon are un aspect dreptunghiular cu linii drepte.

Pe spatele telefoanelor vedem două camere foto și un senzor de amprentă. Încă nu se știe dacă acest modele au fost desenate pentru un singur telefon Asus sau este vorba de două smartphone-uri. Poate va fi unul cu conectivitate 5G și altul fără.

Ție care-ți place mai mult?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Gizmochina
Etichete: