Cum arată Assassin’s Creed 3 pe o consolă de gaming modernă

Assassin’s Creed 3 este unul dintre cele mai bune titluri din întreaga franciză. Din acest motiv, va fi reinventat și adaptat la pretențiile unei noi generații de gameri.

În ultimul deceniu, au existat câteva jocuri spectaculoase care au fost uitate din cauza graficii nu foarte actuale. Multe dintre ele sunt chiar mai vechi decât atât. Pentru a le aduce în fața unei noi generații de gameri, au fost trecute printr-un proces de actualizare și comercializare din nou într-o ediție Remastered.

Age of Empires Definitive Edition este un astfel de titlu și StarCraft Remastered a beneficiat de un tratament similar. Acum, a venit rândul primului joc din seria Assassin’s Creed să fie actualizat din mai multe puncte de vedere și să fie scos din nou la vânzare.

Trailerul de mai sus este pentru Assassin’s Creed 3 Remastered. În versiunea originală, a fost lansat pentru PlayStation 3, Xbox 360, Wii U și Microsoft Windows în octombrie 2012. Noua variantă ce va fi disponibilă de luna viitoare se lansează pentru PlayStation 4 și Xbox One.

Inițial, când au apărut primele detalii referitoare la Assassin’s Creed 3 Remastered, Ubisoft s-a aruncat la promisiunea că va oferi jocul împreună cu Season Pass-ul pentru Assassin’s Creed Odyssey. Cel mai probabil, volumul de muncă din spatele acestui proiect a fost atât de mare încât gestul ar fi fost prea generos și s-a optat pentru o lansare separată.

Tocmai pentru a evidenția schimbările semnificative de la o iterația la alta, a fost lansat și clipul de mai sus. Assassin’s Creed 3 Remastered va include suportul pentru gaming în 4K cu HDR. Vor fi include texturi de rezoluție mai mare și un nou motor grafic împreună cu alte îmbunătățiri vizuale importante. Aparent, până și mecanica de gameplay și ergonomia întregii experiențe au fost îmbunătățite.

Cei care sunt doritori de o eventuală precomandă, se vor bucura să afle că versiunea Remastered va include și Assassin’s Creed Liberation Remastered împreună cu toate DLC-urile lansate pentru cele două jocuri. Lansarea va avea loc pe 29 martie și momentan nu se știe dacă titlul va ajunge și pe Nintendo Switch.