S-a lansat aplicația care îți asigură bicicleta, și pe tine, în caz de accident

S-a lansat aplicația care îți asigură bicicleta, și pe tine, în caz de accident

Dacă ai bicicletă știi că stai cu frică ca nu cumva cineva să-ți fure bicicleta sau să nu ai cumva vreun accident în trafic.

Otto Broker și i-Asigurare.ro, aplicația de asigurări self-service, lansează trei pachete de asigurări destinate bicicliștilor. Pachetele includ asigurarea pentru furt a bicicletei, dar și asigurare de accident pentru biciclist, precum și răspundere civilă față de terți.

Cât costă să-ți asiguri o bicicletă? Asigurarea unei biciclete de 4.000 de lei costa 26 lei pe lună în varianta de baza. Pachetul care include și asigurare în caz de accident costă 27 de lei pe lună, iar pachetul care include și protecție față de terți în limita a 45.000 de lei costă 29 de lei pe lună.

Aplicația de care ai nevoie dacă ești biciclist

Asigurarea de accident nu are restricții pentru cei care practică mountain-biking-ul, așa cum există pe majoritatea asigurarilor clasice de accident din România.

Procesul de asigurare pentru bicicliști în platforma i-Asigurare este disponibil atât pe site cât și în aplicațiile pentru iOS și Android. Pentru afișarea pachetelor de asigurare trebuie să introduci câteva date precum tipul bicicletei, anul de fabricație și valoarea acesteia. Apoi vei vedea costurile și vei alege asigurarea care este potrivită pentru tine.

Aplicatia i-Asigurare a fost dezvoltata ca o initiativa a grupului i-Tom și unde poți compara oferte și poți încheia polițe de la toți asiguratorii.

Soluțiile adaptate pentru clienți sunt dezvoltate în parteneriat cu Otto Broker de Asigurare, care este și investitor cu o participație de 20% în i-Asigurare începand din iulie.

“Majoritatea bicicliștilor circulă astăzi fără vreun fel de protecție în caz de accident – nici pentru ei și nici pentru cei din jur, deși riscurile la care se expun sunt semnificative. Pachetele pe care le lansăm acum vin să-i încurajeze pe toți cei care vor să se bucure de mersul pe bicicletă”, a declarat Victor Sraer, Managing Partner Otto Broker.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: