Imaginile care te vor face să-ți dorești un iPod Touch

Imaginile care te vor face să-ți dorești un iPod Touch

iPod Touch ar putea să revadă lumina zilei, cu un design îmbunătățit, în 2019, iar acum avem și câteva imagini care ilustrează cum ar putea arăta viitorul iPod Touch 2019.

Apple nu a mai lansat un nou iPod Touch din 2015, iar zvonurile indică că anul acesta produsul ar putea suferi o nouă actualizare. Totuși, detaliile despre noul produs sunt foarte puține. Asta nu i-a oprit pe băieții de la ConceptsiPhone să realizeze un video și câteva imaini cu un model de iPod Touch.

Modelul prezentat ar avea un display de 7 inci, un procesor A12 Bionic, USB-C și două difuzoare și două camere frontale pentru FaceTime (dacă mai vrea cineva așa ceva) și una pe spate. Imaginile ne arată un fel de iPhone, cu același ecran crestat în partea de sus, un corp de alumniniu cu colțuri rontujite. Dacă Apple chiar lucrează la un astfel de produs și l-ar vinde la un preț de vreo 400 de dolari atunci iPod Touch ar putea fi un produs pe care chiar să ți-l dorești.

În prezent, un iPod Touch nu este doar un dispozitiv pentru ascultat muzică, ci poate fi folosit și pentru a face fotografii (este dotat cu un senzor de 8 MP), pentru a comunica pe Facebook, WhatsApp sau FaceTime, dar și pentru a te juca ceva. Acum, un iPod este aproape la fel ca un smartphone, dar fără conectivitate celulară.

Așadar, un iPod Touch cu un ecran mare, performant nu ar fi o idee rea, mai ales pentru persoanele care nu au nevoie de conectivitate celulară (date mobile) și vor să folosească dispozitivul doar pe Wi-Fi.

Totuși, există puține indicii că Apple ar vrea să lanseze un iPod Touch anul acesta, iar cele mai recente informații ne arată că Apple se gândește să lanseze anul acesta un nou iPad Mini și un iPad mai ieftin. Poate iPod Touch ar fi o variantă pentru anul 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: