De ce crede Apple că o să ai nevoie de un iPhone când vine apocalipsa

De ce crede Apple că o să ai nevoie de un iPhone când vine apocalipsa
Sursa foto: ThisNameIsValid27 via Reddit

Poate că n-o să folosești un iPhone ca să stai pe Facebook când lumea e aproape de sfârșit, dar câteva opțiuni tot mai ai. Așa crede și Apple.

În timp ce administrația Trump anulează măsuri care vin în sprijinul protecţiei mediului, introduse de predecesorul său, noi cercetări arată că cele mai mari companii ale lumii deja se pregătesc pentru efectele schimbărilor climatice.

Noi documente dezvăluie cât de mare ar putea fi impactul pe care schimbările climatice le-ar putea avea asupra economiei. Rezultatele au fost colectate de Carbon Disclosure Project (CDP), o organizație non-profit care cere companiilor să ofere rapoarte asupra impactului asupra mediului pe care acestea îl au, inclusiv riscurile și oportunitățile care se nasc din schimbările climatice.

Peste 7.000 de companii la nivel mondial au prezentat rapoarte pentru anul 2018, iar numai din SUA au fost mai mult de 1.800.

Pe lângă aspectele negative pe care schimbările climatice le pot avea asupra companiei, Apple a reușit să identifice în raportul său și câteva beneficii pe care un iPhone le poate avea, în eventualitatea unor fenomene extreme ale vremii.

Apple a privit și partea a bună a lucrurilor.

„În timp ce oamenii încep să experimenteze, cu o frecvență din ce în ce mai mare, schimbările drastice ale vremii, ne așteptăm să crească și nevoia încrederii și pregătirii în zona siguranței personale și a celor dragi”, a scris Apple în raport. Astfel, compania crede că iPhone va deveni și mai util când oamenii vor realiza că îl pot folosi drept lanternă, sirenă sau chiar radio, în cazul unei urgențe. De asemenea, ei pot căuta ușor și rapid, cu ajutorul lui Siri, informații legate de acordarea prim-ajutor. Asta dacă mai funcționează conexiunea la internet.

Pe de altă parte, compania adaugă în raport că un iPhone poate fi încărcat cu ajutorul unei baterii de la mașină sau chiar prin încărcătoare manivelă. Deci îl vei putea folosi și în cazul unei pene de curent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Vox
Etichete: