Aplicația de care ai nevoie pentru poze care să-ți aducă mii de like-uri

Aplicația de care ai nevoie pentru poze care să-ți aducă mii de like-uri
Florin Cașotă
Florin Cașotă
13:30 22.01.2019

Smartphone-urile au început să fie dotate cu senzori foto din ce în ce mai buni, iar rezultatele sunt excelente. Totuși, pentru anumite tipuri de fotografie ai nevoie de aplicații ca Fuzion.

Dacă ești amator sau iubitor de fotografie atunci știi acel tip de fotografie cu dublă expunere. Acesta este un procedeu fotografic care presupune realizarea a două sau mai multe fotografii cu expunere diferită, apoi aceste două fotografii se combină pentru obținerea unui efect interesant.

Astfel de fotografii erau destiante de obicei aparatelor foto profesioniste și asemenea fotografii erau greu de realizat cu smartphone-ul. Fuzion este o aplicație de smartphone care ar trebui să creeze imagini impresionante prin combinarea unui portret cu o altă imagine.

Exemplele date de creatorii aplicației sunt impresionante și te-ar putea ajuta și pe tine să faci fotografii frumoase. Aplicația folosește sistemul de TrueDepth al camerei de pe iPhone pentru a crea astfel de imagini. Aplicația ia subiectul unei fotografii realizate cu modul portret, îndepărtează fundalul apoi utilizatorii pot îmbina foarte ușor silueta cu o altă imagine și se pot adăuga și alte efecte.

Din păcate, aplicația este disponibilă în acest moment doar pe iOS și este gratis, iar dacă vrei să ai la dispoziție toate efectele atunci trebuie să plătești trei dolari. Fuzion este compabitilă cu iPhone 8 Plus, iPhone X, Xs și Xr.

„Aplicația utilizează sistemul puternic TrueDepth și sistemul dual de cameră al noilor telefoane iPhone și detectează automat o persoană apoi îndepărtează fundalul”, spun creatorii aplicației.

Fuzion ar putea declanșa o nouă modă de fotografie și să devină viral, în același fel în care aplicația Prism în urmă cu doi ani. Și în acel caz, aplicația a fost disponibilă inițial pe iOS apoi a venit și pe Android, după o lună de așteptare. Să sperăm că așa va fi și cazul Fuzion pentru că fotografiile de pe contul lor de Instagram arată foarte bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: 9to5mac
Etichete: