Apex Legends tocmai a devenit un joc prea popular să fie ignorat

Apex Legends tocmai a devenit un joc prea popular să fie ignorat
09:30 05.03.2019

Apex Legends s-a bucurat de succes încă din prima zi, iar acum a depășit o bornă importantă în dezvoltarea jocului realizat de Respawn.

Apex Legends, shooter-ul de tip battle royale de la Electronic Arts, a fost lansat la început de februarie, fără a fi anunțat în prealabil. Cu toate acestea, jocul venit de la dezvoltatorii Titanfall 2 s-a bucurat de succes. Într-o săptămână, Apex Legends a strâns peste 25 de milioane de jucători.

Acum, la o lună de la lansare, a depășit numărul de 50 de milioane de utilizatori. Totuși, studioul Respawn nu a dezvăluit și câți jucători sunt în joc în același timp, dar în primul weekend de la lansare numărul acestora era pe la 2 mililioane.

Jocul a avut și probleme și unii utilizatori au experimentat crash-uri, au fost găsiți și mai mulți trișori, dar totuși succesul jocului este o gură de aer proaspăt pentru Electronic Arts. Publisherul aștepta de mult un hit, iar Apex Legends pare a fi chiar asta.

Sigur, încă nu a ajuns la nivelul Fortnite, cu 200 de milioane de jucători și cu un maxim de 8,3 milioane conectați simultat, dar Apex Legends dovedește că a venit cu ceva nou în piață, ceva pe care fanii îl doreau. Cei de la Epic Games caută să mai stopeze valul de migrație cu o nouă ofertă. Jucătorii care vor duce la capăt 13 provocări de tip Overtime vor avea acces gratuit la Battle Pass-ul pentru iminentul sezon 8.

Apex Legends, la fel ca și Fortnite, este gratuit și este disponibil pe console și pe Windows. Primul Battle Pass contra cost va fi introdus în acestă lună (12 martie, dar data nu este sigură) și atunci va începe oficial și primul sezon de competiție.

Odată cu lansarea noului sezon este de așteptat ca în joc să apară și alte personaje. Primul ar fi Octane ce are descrierea „dependent de adrenalină”. Vor mai fi și alte personaje introduse, dar nu avem încă informații despre ele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI