Apare Joker 2? Când ai putea vedea continuarea în cinematografe

Apare Joker 2? Când ai putea vedea continuarea în cinematografe

Joker, regizat de Todd Phillips, a avut un succes uriaș, iar Joaquin Phoenix are mari șanse să ia un Oscar pentru performanța sa. Având în vedere bugetul relativ limitat și încasările uriașe, s-ar vrea o continuare. Joker 2 ar fi intrat deja în producție.

Joker, în regia lui Todd Phillips, prezintă povestea lui Arthur Fleck, un bărbat cu o tulburare psihică extrem de gravă care e marginalizat de societate și ajunge un răufăcător. Acțiunea e plasată în celebrul orășel Gotham, din universul DC.

Filmul a avut un succes nebun încă de la lansare și mulți spun că interpretarea lui Phoenix a fost magistrală. Unii critici cred că a fost peste rolurile făcute de Heath  Ledger sau Jack Nicholson, care au interpretat același personaj. Ca să-ți faci o idee,  Joker este primul film cu rating R care a atins o valoare a încasărilor de un miliard de dolari.

Filmele cu rating R sunt cele care permit vizionarea de către minori sub 17 ani doar dacă aceștia sunt însoțiți în sala de cinema de un adult. Datorită succesului, Joker ar putea primi o continuare. Zvonuri în acest sens există. Și se înmulțesc.

Când ar putea apărea Joker 2

Apar tot mai multe zvonuri venite de la Holywood referitoare la un sequel pentru Joker. Adică o continuare a producției care a reușit să depășească miliardul de dolari din încasări cu un buget relativ mic: puțin peste 60 de milioane de dolari.

Hollywood Reporter a venit cu informația potrivit căreia Joker 2 a intrat deja în producție. Todd Phillips e așteptat să mai vină cu încă o poveste originală DC, așa cum a și promis. Și s-ar putea ca pariul să meargă pe Joker 2. Mulți critici susțin că nici măcar nu se va urmări un profit uriaș dintr-o continuare, dacă ea va exista.

Primul film a doborât recordurile în materie de încasări și nici măcar nu e nevoie ca o a doua parte să performeze atât de bine. Producătorii tot vor ieși pe un mare plus. E posibil să aibă încasări apropiate, cam cum s-a întâmplat cu Deadpool 2.

Dacă zvonurile se confirmă și s-a început deja să se lucreze la Joker 2, atunci acesta ar putea apărea în cinematografe în 2021. Mai ai de așteptat, așadar, dar s-ar putea să merite. Dacă regizorul și echipa de producție merg pe aceeași linie, n-are ce să iasă rău.