Anunțul Digi | RCS-RDS: abonament special cu mai mult internet ca niciodată

Anunțul Digi | RCS-RDS: abonament special cu mai mult internet ca niciodată

La două luni după ce-a anunțat rețeaua 5G, grupul Digi | RCS-RDS vorbește și despre abonamente. Acum, compania a anunțat cât internet ai cu un astfel de abonament. Totodată, pachetul cu internet nelimitat a rămas. E însă aceeași condiție ca până acum.

Grupul Digi | RCS-RDS a promis, în iunie, că fiecare site 5G va avea acoperire prin fibră optică pentru viteze de până la 10 Gbps. Primele stații de bază, instalate în iulie și august cu suportul Ericsson și Huawei, sunt în București – la food court în mall, câteva parcuri și în centrul vechi. Vor fi și în orașele Constanța și Mamaia, Oradea, Cluj și Iași. Din 26 august, operatorul a anunțat de ce ofertă beneficiază abonații care vor să profite de internetul 5G.

Cât internet primești cu abonamentul 5G de la Digi

Din 26 august, abonații Digi Mobil 5G beneficiază de avantaje suplimentare. Astfel, date mobile în rețeaua 5G de până la 80 GB / lună (față de 50 GB / lună în prezent) la viteză normală. Apoi, odată atins pragul pentru traficul de date, abonații vor putea continua să acceseze datele mobile la viteze de download și upload superioare celor actuale (până la 256 Kbps și, respectiv, 128 Kbps), indiferent de rețea – 3G, 4G sau 5G – sau de tipul de abonament.

Cu acest anunț, Digi | RCS-RDS a transmis și că rețeaua 5G Smart a ajuns pe litoral și în mai multe orașe din țară: Constanța, Oradea, Iași și Cluj-Napoca. O altă noutate adusă de operatorul mobil al companiei RCS-RDS vizează extra-opțiunea de date mobile suplimentare. Clienții care au nevoie de mai multe date mobile vor putea beneficia de 30 GB (până la 10 GB în rețeaua 3G și restul în 4G și / sau 5G), activând extraopțiunea de doi euro (fără TVA).

Ce acoperire ai când folosești serviciile mobile ale RCS-RDS

Pe lângă extinderea rețelei, Digi | RCS-RDS a anunțat că rețeaua 3G acoperă, în prezent, 99,5% din populația României. Rețeaua 4G acoperă 75 % din populație. Clienții care vor să testeze tehnologia 5G pot cumpăra unul dintre cele două modele de telefoane compatibile: Xiaomi Mi Mix 3 5G sau Huawei Mate 20 X 5G. Ambele sunt compatibile cu opțiunile VoLTE și VoWiFi.

Etichete: