Când începe pe Netflix sezonul 2 din Altered Carbon

Când începe pe Netflix sezonul 2 din Altered Carbon

Sezonul 2 din Altered Carbon este foarte așteptat de fanii serialului, care îl vor putea urmări, destul de curând pe Netflix.

Dacă ești curios să afli ce se va întâmpla cu personajele din serial, următorul sezon al seriei este pe drum.

Sezonul 2 din Altered Carbon a fost anunțat oficial de Netflix

Filmările au început încă din luna februarie și s-au desfășurat în Vancouver, Canada.

Pe 22 februarie, pe pagina oficială de Twitter a serialului se anunțau deja actorii care vor juca în sezonul 2.

Potrivit Netflix, cel de-al doilea sezon din Altered Carbon este deja în producție. Așadar, cel mai probabil, îl vei putea urmări pe platforma de streaming la începutul lui 2020, în luna februarie.

Astfel, Netflix ar putea livra sezonul doi din serial la exact un an de la primul. Cele zece episoade de câte o oră au ajung pe platforma de streaming pe 2 februarie 2018.

Un prim trailer al serialului a fost lansat deja de ceva vreme. Îl poți urmări aici:

Sezonul 2 din Altered Carbon vine pe Netflix

Creatoarei serialului, Laeta Kalogridis, a lucrat timp de 15 ani la dezvoltarea proiectului, înainte ca sezonul întâi din serial să ajungă pe platforma de streaming.

Este bazat pe romanul cu același nume, scris de Richard K Morgan. Acesta a anunțat că, dacă lucrurile merg bine, serialul ar putea ajunge chiar și la cinci sezoane.

Sezonul 2 din Altered Carbon va ajunge pe Netflix, dar, din păcate, va fi ceva mai scurt decât primul. Sezonul 1 a livrat fanilor 10 episoade de acțiune, în timp ce al doilea va veni numai cu opt.

În ceea ce privește distribuția, noul sezon va veni cu fețe noi. Printre acestea se numără și  Anthony Mackie, celebru pentru rolul său din Avengers: Endgame. Acesta îl va înlocui pe Joel Kinnaman, în rolul lui Takeshi Kovacs.

Citește și:
Sursa: Digitalspy