Airbnb revoluționează experiențele turistice în jurul momentelor cu animale

Airbnb revoluționează experiențele turistice în jurul momentelor cu animale

Airbnb este una dintre cele mai populare aplicații pentru găsirea unei gazde într-un oraș străin. În 2019 își extinde portofoliul de activități prin includerea unor experiențe turistice alături de animale.

De cele mai multe ori, când auzi de experiențe alături de animale, te gândești la diverse forme de abuz, cum se întâmplă la circ sau privare de libertate, cum se întâmplă la grădina zoologică. Airbnb Animals promite însă să fie diferit prin garantarea drepturilor animalelor care vor fi incluse în amintirile tale de peste hotare.

Printre experiențele puse la dispoziție de Airbnb Animals, se numără servirea ceaiului alături de o alpaca în mijlocul unei pajiști din Marea Britanie. Poți face surf cu câini din rasa Corgi în Miami sau poți observa vulpile polare în Islanda. Lista este însă una semnificativ mai lună decât atât și promite să se extindă la intervale regulate de timp.

Compania cu sediul în California, specializată în închirierea locuinţelor în scop turistic între persoane fizice, a pus la dispoziţia utilizatorilor săi 1.000 de activităţi contra-cost în compania animalelor, prin intermediul noii secțiuni in-app. Acestea sunt propuse de colaboratori terți din lumea întreagă. Jumătate dintre aceste experienţe figurau deja pe site înainte de lansarea noii categorii, dar acum îți va fi mult mai ușor să le găsești.

Airbnb clasifică aceste interacțiuni cu animale într-un mediu mai mult sau mai puțin controlat ca fiind experiențe. Încă de la început, au fost gândite fără a avea un impact asupra mediului înconjurător și, mai ales, fără a pune presiune pe animale. În parteneriat cu ONG-ul World Animal Protection, pentru a atrage atenția asupra accentului pe care compania îl va pune pe condiții umane, a redactat o cartă cu reguli stricte pentru protecția animalelor. Ca un argument suplimentar în această direcție, Airbnb nu va oferi activități precum îmbrățișarea delfinilor sau plimbări pe spatele elefanților, pentru că acelea traumatizează animalele.

„Ştim că oamenii iubesc animalele, că vor să le vadă şi să trăiască experienţe împreună cu acestea atunci când călătoresc. Dar ştim de asemenea că vor să vadă animalele într-un cadru care respectă confortul acestora”, a subliniat Alesia Soltanpanah, directoarea executivă a asociaţia World Animal Protection, citată într-un comunicat. În plus, În plus, Airbnb şi-a luat angajamentul de a transfera sumele colectate din aproximativ 100 de astfel de activităţi către organizații din domeniul protecţiei animalelor, adăposturi şi asociaţii care acordă asistenţă veterinară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: